Welke kleur vloerkleed bij een zwarte bank?

Heb je een zwarte bank en ben je nog op zoek naar een vloerkleed? Onze stylisten schieten je te hulp! Of je bank nou van leer is of van stof, die zwarte blikvanger in je interieur verdient hoe dan ook een podium. Welke kleur vloerkleed past bij een zwarte bank? Laat je meevoeren in de meest verassende vloerkleed bij zwarte bank - combinaties!  

Kleur vloerkleed bij zwarte bank

Statement met een rood vloerkleed bij zwarte bank!

Een zwarte bank kan uitstekend gecombineerd worden met zowel strakke, als stoere interieurstijlen. Er valt niet te ontkennen dat een zwarte bank op zichzelf nogal een statement is. Onze stylisten raden je daarom aan om een vloerkleed bij een zwarte bank niet alleen op kleur, maar ook op stijl af te stemmen. Heb je bijvoorbeeld een industriële of robuuste woonstijl en ben je op zoek naar een stoere aanvulling? Ga dan voor een verassend contrast met een rode kleur vloerkleed bij een zwarte bank. Vooral rode vloerkleden met een vintage design laten zich bijzonder goed combineren met een zwarte bank. Het kleurcontrast wordt door de verwassen look iets afgezwakt, wat zorgt voor meer diepte in de ruimte.

Liever geen knalkleur, maar durf je contrasten wel aan? Zoek dan het contrast op in vormen en materialen. Heb je bijvoorbeeld zwarte bank van leer? Een jute vloerkleed is met zijn grove structuur de perfecte tegenhanger van het gladde leer!

Kleur vloerkleed bij een zwarte bank Kleur vloerkleed bij een zwarte bank

Play it safe: witte kleur vloerkleed bij zwarte bank  

De klassieke zwart-wit combinatie is een veelgemaakte keuze en blijft favoriet bij onze stylisten. Heb je een strak interieur en zoek je een tijdloze toevoeging? Een zwart-wit vloerkleed bij een zwarte bank is in dat geval een topkeuze! Niet alleen vullen de kleuren elkaar perfect aan, een zwart-wit vloerkleed bewaart de rust en licht de ruimte op. Ga je voor een strak lijnenspel, een speels stippenpatroon of een zigzagmotief? In ons ruime assortiment vind je diverse dessins die jouw zwarte bank nóg beter uit de verf laten komen. Kies nu de perfecte kleur vloerkleed bij zwarte bank!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!