Welke kleur vloerkleed bij een cognac bank?

De toenemende populariteit van de industriële woonstijl heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen kiezen voor een cognac kleurige bank. Deze warmbruine kleur is namelijk de perfecte keuze bij robuuste meubels, ruwe materialen en imperfecte afwerkingen. Die authentieke loft-look maak je pas echt af met een mooi vloerkleed bij jouw cognac bank. Benieuwd welke kleur vloerkleed bij een cognac bank - combinaties je kunt maken? Stoer, warm of neutraal, onze stylisten vertellen je alles wat je moet weten!

Kleur vloerkleed bij cognac bank Kleur vloerkleed bij cognac bank

Warme kleur vloerkleed bij cognac bank

Cognacbruin is een kleur met een warme ondertoon en behoort tot de aardetinten. Vanzelfsprekend gaat een cognackleurige bank perfect samen met andere kleuren uit het aardepalet. Om de rust te bewaren, kun je het beste kiezen voor kleuren als een beige vloerkleed, taupe, zand of crème. Wil je juist de warmte van jouw cognac bank meer naar voren halen? Combineer cognacbruin dan met andere warme kleuren, zoals okergeel, terracotta of rood.

Kleur vloerkleed bij cognac bank

Stoer vloerkleed bij cognac bank

Mag het van jou best een tikkeltje stoer? Vooral in een industrieel interieur zorgt een licht- of donkergrijs vloerkleed bij een cognac bank voor een edgy look. Vintage elementen in het bijzonder passen erg mooi bij een robuuste woonstijl. Een vintage vloerkleed bij een cognac bank is dan ook een gouden duo als je het ons vraagt! Het klassieke medaillon en verwassen look zorgen voor een oud en vertrouwd gevoel in combinatie met het cognacbruin.

Wil je van jouw zithoek een echte blikvanger maken? Kies dan voor een contrasterend kleuraccent. Een blauw vloerkleed bij een cognac bank is een uitstekende keuze. Turquoise, koningsblauw, diepblauw of petrol: de koele noot is een verassende tegenhanger van het warme cognac.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!