Welke kleur vloerkleed bij een beige bank?

Heb je een beige bank? Dan houd je waarschijnlijk van rust en minimalisme. Weten welk kleur vloerkleed bij een beige bank te combineren is? Gelukkig voor jou laat een beige bank zich uitstekend combineren met verschillende vloerkleden. Bewaar je graag de rust of schud je de boel liever op? Onze specialisten hebben weer de beste kleur vloerkleed bij beige bank combinaties voor je op een rijtje gezet!

Kleur vloerkleed bij een beige bank

Neutrale kleur vloerkleed bij beige bank

Beige is een vrij neutrale kleur die met veel andere kleuren te combineren is. Een veelgemaakte combinatie is een neutrale kleur vloerkleed bij een beige bank. Vooral crème, taupe en bruine vloerkleden zien we veel terug. Vaak effen, maar soms ook met een subtiel vintage design of een organisch patroon. Wil je een strak interieur realiseren? Dan raden we je aan om te gaan voor een effen vloerkleed met een lage pool. Hoeft het van jou allemaal niet zo strak en wil je juist wat speelsheid toevoegen? Overweeg dan zeker een hoogpolig vloerkleed of een vloerkleed met wat hoogteverschil. De zachte look zal zorgen voor meer diepte in het interieur. Bang dat de combinatie van neutrale kleuren te eentonig of vlak wordt? Speel met verschillende texturen en patronen om extra dimensie toe te voegen.

Gekleurd vloerkleed bij beige bank

Gekleurd vloerkleed bij beige bank

Als je het durft om af te stappen van een neutrale kleur vloerkleed bij een beige bank, zijn kleuren als een vloerkleed blauw, terra, groen en pasteltinten een uitstekende optie. Blauwe tinten bij een beige bank kunnen zorgen voor een verassend fris contrast. Een blauw vloerkleed is ook ideaal als je van nautische thema’s houdt, omdat het doet denken aan een heldere oceaan. Als je de warmte in jouw beige bank wilt versterken, zijn warme tinten zoals een terracotta vloerkleed the way to go. Door verschillende tinten uit hetzelfde kleurenpalet met elkaar te combineren, ontstaat er een spannend doch harmonieus geheel.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!