Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Showroom

Benieuwd hoe het vloerkleed van jouw keuze er in het echt uitziet?

Kom dan naar de Volero showroom in Lekkerkerk (naast Rotterdam). Hier kun je een selectie van ons ruime assortiment in het echt zien, voelen en ervaren. Wij vinden het als vloerkledenspecialist belangrijk dat je 100% tevreden bent over je nieuwe vloerkleed en nemen je graag mee in de wereld van de laatste vloerkledentrends.

Heb je al een idee over je toekomstige vloerkleed of heb je juist nog helemaal geen idee? Geen probleem! Wij kijken er naar uit om je te helpen. 

Kom binnen en bekijk diverse stijlen, materialen en kwaliteiten onder het genot van een kopje koffie of thee. De showroom is gemakkelijk te bereiken met de auto. U bent van harte welkom!

Plaats je een bestelling, dan wordt deze thuis bezorgd. Het is helaas niet mogelijk je bestelling direct mee te nemen.

Volero Showroom

 

Belangrijk - Assortiment Showroom

Let op: In onze showroom vind je een selectie van ons uitgebreide assortiment. Heb je een specifiek vloerkleed in gedachten, dan raden wij het aan om vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Bestellingen worden thuisbezorgt en kunnen niet direct meegenomen worden. 

Voor meer informatie bel naar 085 060 30 50 of mail naar [email protected]

Maatwerk advies

Ben je op zoek naar een vloerkleed op maat? Neem contact met ons voor een vrijblijvende afspraak met één van onze vloerkledenspecialisten. Wij nemen graag de tijd om jouw maat- en kwaliteitswensen in kaart te brengen. Voor het maken van een afspraak mail vrijblijvend naar: [email protected]

Volero Showroom

Ons adres

Twijnstraweg 17
2941 BW Lekkerkerk
T: 085 - 060 30 50
M: [email protected]

Openingstijden showroom 

Dinsdag / zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag / maandag: Gesloten

*Donderdag 27 juli zijn wij tot 13:00 geopend.  

Volero Showroom

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »