Voorjaarssale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Voorjaarssale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Showroom

Wist je dat wij ook een showroom in Nederland hebben? Een vloerkleed online kopen kan in sommige gevallen lastig zijn, omdat je twijfelt over bijvoorbeeld de kleur of het materiaal.
In onze showroom staan onze specialisten klaar om je van advies te voorzien en om je mee te nemen in de wereld van de laatste vloerkleden trends.

Kom binnen en bekijk, voel en ervaar diverse stijlen, materialen en kwaliteiten onder het genot van een kopje koffie of thee. De showroom is gemakkelijk te bereiken met de auto.

Assortiment Showroom
LET OP! Vanwege ons uitgebreide assortiment, liggen NIET ALLE VLOERKLEDEN van de website in onze showroom.
Heeft u een specifiek vloerkleed in gedachten, neem dan altijd van te voren even contact met ons op, om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Maatwerk advies
Bent u op zoek naar een vloerkleed op maat? Neem contact met ons voor een vrijblijvende afspraak met één van onze vloerkledenspecialisten.
Wij nemen graag de tijd om uw maat- en kwaliteitswensen in kaart te brengen. Voor het maken van een afspraak mail vrijblijvend naar: [email protected]

Ons adres:
Twijnstraweg 17
2941 BW Lekkerkerk
T: 085 - 060 30 50
M: [email protected]

Openingstijden showroom
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag t/m woensdag: Gesloten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »