Summer Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Summer Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden

Dat schapenvachtjes als onderdeel van de inrichting populair zijn, verklaard zich doordat ze een hoog knuffelgehalte hebben. Naast dat de wol lekker zacht is, doen schapenvachten ook denken aan de rust die de oorspronkelijke eigenaren over zich hebben wanneer ze samen in de wei staan. Wil je van jouw woonkamer een rustpunt maken? Leg dan een fijn schapenvachtje over de bank of als vloerkleed voor de open haard. Je zult zien dat er gelijk een landelijke, knusse en gezellige sfeer ontstaat.

Een vloerkleed van schapenvacht brengt warmte en gezelligheid

Daarnaast doen schapenvachten het ook erg goed als vloerkleed in slaapkamers. Heb je er ook zo hekel aan als je ’s ochtends wanneer je opstaat je voeten op de koude vloer moet zetten? Wanneer je een zacht schapenvacht vloerkleed voor je bed legt, kun je na een nacht lang schaapjes tellen je tere voetjes in het warme wol zetten en de dag vrolijker tegemoet gaan. Wil je toch iets groters dan een schapenvacht? Kijk dan eens naar een hoogpolig vloerkleed, ideaal voor de koude winternachten.

Warm, zacht, knus en landelijk: alles in een schapenvachtje

Het leuke aan schapenvachten is dat je jouw interieur een nieuwe twist kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan het opfleuren van een saaie parketvloer. Met een fijn schapenvacht vloerkleed breek je de ruimte op én komt het parket beter uit. Maar ook een stoel of bank van leer krijgt een andere uitstraling wanneer je er een zacht schapenvachtje op legt. Schapenvachten zijn daarom een ideaal accessoire om met andere materialen te mix en matchen. In onze shop vind je naast beige, bruine grijze en gemêleerde schapenvachten ook een uniek vloerkleed van rendiervacht. Door schapenvachten te combineren met onze bijzettafels of andere woonaccessoires creëer je een knusse en eigen sfeer in je huis. Bèèèhstellen maar!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »