Voorjaarssale - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING

Het voorjaar breekt aan! Dat betekent dat het zonnetje zich steeds vaker laat zien en de temperaturen langzaam beginnen te stijgen. Tijd voor een nieuw, fris interieur! Met 25% korting op vloerkleden is dit zo geregeld!

Vloerkleden sale

Het voorjaar komt steeds een beetje dichterbij! Juist daarom hebben wij een vloerkleden sale met maar liefst 25% op vele vloerkleden! Want met de dagen die steeds weer wat langer worden begint ook de drang naar een nieuw interieur. Wij helpen je daarbij!

Maak je van je huis een gezellig thuis. Geef je woonkamer een warme voorjaarsfeer met bijvoorbeeld een jute vloerkleed. En dat is niet alleen voor het zicht, maar ook je voeten worden daar gelukkig van. Geef je voeten het verwen moment dat ze verdienen. 

Woontrends

Om het huis een frisse update te geven gaan veel mensen gaan in de weer met accessoires en sommige mensen gaan zelfs behangen of verven. Maar eigenlijk kan het veel makkelijker! Bestel nu met meer dan 25% korting een vloerkleed, deze wordt thuisbezorgd en rol je gemakkelijk uit. Geloof ons, je woonkamer krijgt direct een hele andere uitstraling.

Een andere trend die je vooral veel ziet dit jaar zijn ronde vormen. Ronde vormen ogen veel minder hard dan vierkant meubilair. Een rond vloerkleed in combinatie met bijvoorbeeld ronde bijzettafeltjes geeft je huis een veel speelsere look and feel. Gelukkig hebben we onze collectie de laatste tijd goed uitgebreid en hebben we nu een ruime keuze betaalbare ronde vloerkleden. 

Het maakt gelukkig niet uit welke woonstijl je hebt. Met meer dan 200 vloerkleden in deze vloerkleden sale zit er voor elke woonstijl een vloerkleed met korting bij!  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »