Keukenloper

Een keukenloper is een aanvulling op de styling van je keuken. Een keuken is een groot deel van ons leven. Daarom presenteren wij: decoratieve en robuuste keukenlopers.

1 - 24 van 89 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4

Vanuit je keuken serveer je heerlijke gerechten en drankjes. Je drinkt er ’s ochtends je koffie en staat er na het werk bij te komen met een drankje. Een gezin fungeert om een keuken heen. Koekjes na school, het uitwisselen van ervaringen en bespreken van komende activiteiten. Een keuken is een groot deel van ons leven. Daarom is het belangrijk dat je van alle gemakken bent voorzien in de keuken. Een keukenloper is dan precies wat je nodig hebt! 

Voordelen van een keukenloper

Veel keukens zijn voorzien van koude vloeren. Van grote koude tegels, tot gietvloeren en PVC platen. Vele huishoudens gaan voor een functionele ondergrond, omdat er gekookt en gedronken wordt en deze ondergronden snel en gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Die stop je namelijk gewoon in de wasmachine! Maar juist daarom presenteren wij je: decoratieve en robuuste lopers. Een keukenloper is een aanvulling op de styling van je keuken. Daarnaast kan een keuken loper fungeren als een beschermlaag van je keukenvloer. Wil je de vloerkleden in de woon- of slaapkamer ook net zo gemakkelijk schoonkrijgen? Ontdek dan onze wasbare vloerkleden

Verschillende vloerkleed keuken

We hebben een grote collectie qua kleuren en ontwerpen. Een keukenloper biedt een geschikte ondergrond voor blote voeten. Een keuken loper staat prachtig voor de keukenkastjes en beschermt je vloer tegen krassen. We hebben een vloerkleed keuken met een mozaïek design en patronen. Daarnaast is er een ruim aanbod kleuren en teksten. Pizza, Pasta and Vino is onze 'longterm favoriet'. Ga je liever voor een vintage loper voor in de keuken? Ook die vind je bij ons!  Zodra je het juiste ontwerp hebt gevonden, kan de juiste grootte gekozen worden. Want ook hier hebben we een ruim aanbod in. 

Kleine keuken loper 

Een vloerkleed keuken is een prettige aankoop voor uw keuken. Naast warme voeten geeft het je keuken een nieuwe uitstraling. En ondanks de brede collectie keuken vloerkleden hebben ze een ding gemeen: ze zijn gemaakt van sterke materialen en vezels. Geschikt voor de keuken en beschikbaar in verschillende maten. Een populaire maat is een vloerkleed 80x150cm. Zelfs kleine keukens kunnen decoratief worden ingericht met een keukentapijt.

Veelgestelde vragen over lopers

  • Een loper is een langwerpig vloerkleed, die vaak neergelegd worden in de gang, overloop, keuken of slaapkamer.
  • Een loper komt voor in vele formaten, maar de populaire lengtes van een loper zijn: 1 meter, 2 meter en 3 meter. Lopers kunnen tot wel 5 meter lang zijn.
  • Lopers voor buiten kunnen in iedere buitenruimte worden neergelegd. Vaak zijn dit balkonlopers. Gezien hun smalle, lange vorm, komen die het beste tot hun recht op een balkon.
  • Lopers worden voornamelijk gebruikt in smalle ruimtes. Zo komt een loper het beste tot uiting in de keuken, gang, kleedkamer en op het balkon.
  • Van vintage lopers tot aan Bohemian lopers en van hoog- tot aan laagpolige lopers; lopers komen voor in vele designs. Dit maakt lopers perfect voor elke woonstijl.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!