Fluffy vloerkleed

Een fluffy vloerkleed is zacht, knuffelbaar en heerlijk comfortabel om op te lopen. Ervaar zelf het genot van onze fluffy vloerkleden in de woon-, slaap- of kinderkamer. Je voeten zullen je eeuwig dankbaar zijn!

1 - 24 van 115 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Aaahhhh, een fluffy vloerkleed. De naam zegt al genoeg: vloerkleed fluffy, zacht en donzig. Woorden die een fluffy kleed uitstekend kunnen omschrijven. En zeg nu eens eerlijk: wat is er nou een prettiger gevoel dan met je blote voeten over het zachtste en meest fluffy vloerkleed lopen dat er bestaat? Alsof je op wolken loopt (uiteraard zonder er doorheen te zakken).

Zacht spel met een fluffy vloerkleed

Als je aan een fluffy vloerkleed denkt, maak je waarschijnlijk meteen de associatie met.. een kinderkamer vloerkleed! Naarmate we ouder worden, gaan we iets minder ravotten en weten we als geen ander hoe zeer iets kan doen. Zoals het gezegde mooi verwoord: ‘al doende leert men’. Dat begint natuurlijk al van kleins af aan. We kunnen ons goed voorstellen dat jij als ouder zijnde niet wilt dat jouw kleintje zich enorm bezeert. Alsof de navelstreng nooit is doorgeknipt. Je kan niet voorkomen dat je kind een keer ten val komt. Wel kan je de pijn verminderen. Hoe?! Door het neerleggen van een hoogpolig vloerkleed fluffy! Uiteraard met het bijkomende voordeel dat de kinderkamer voorzien is van een leuk woonitem dat extra sfeer met zich meebrengt. Win-win als je het ons vraagt!

Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan snel onze top 10 zachte vloerkleden

Overal een fluffy kleed

Een fluffy vloerkleed is echt niet alleen geschikt voor de kinderkamer. Dat zachte, aangename gevoel van een vloerkleed fluffy gun jij jezelf en je voeten toch ook? Plaats een fluffy vloerkleed gerust in de woonkamer voor een knusse look. Of juist misschien wel als slaapkamer vloerkleed zodat je voor en na het slapen je voeten kan laten rusten op de extreem zachte ondergrond. Jouw slaapkamer is namelijk dé plek om tot rust te komen na een lange dag. Een vloerkleed fluffy is hét ingrediënt voor een rustgevende slaapkamer.

Vloerkleed fluffy, groots plezier

Voor de giganten onder ons kunnen we natuurlijk niet onder doen. Een grootse speelruimte voor het koninkrijk van jouw kindje creëren? Met een vloerkleed 240x340cm kom je aardig in de buurt! Een groot fluffy kleed waar iedereen veel woonplezier aan kan beleven.

Is een groot vloerkleed misschien voor jou net wat te veel van het goede? Wees dan niet getreurd. Ook voor jou hebben we een passend vloerkleed. Met een vloerkleed 80x150cm kan ook jij genieten van een fluffy kleed, bijvoorbeeld voor de kast of bij jouw favoriete loungehoekje in huis.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!