Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
35% korting
40% korting
35% korting
40% korting
40% korting
40% korting
35% korting
25% korting
40% korting
35% korting

Froukje de Both haar favoriete vloerkleden

Haar expertise op het gebied van interieur en styling is groot. Froukje de Both heeft meerdere woon- en styling programma’s mogen presenteren en dat is terug te zien in haar keuze van favoriete vloerkleden. Froukje heeft het televisieprogramma TV Makelaar en Eigen Huis & Tuin gepresenteerd. En sinds 2017 is ze het vaste gezicht van het programma RTL Woonmagazine. Haar passie voor interieur is terug te zien in haar programma’s en op deze pagina vol met Froukjes Favorieten.

25% korting op Froukjes Favorieten

Op deze pagina vind je een mooie collectie vloerkleden uitgekozen door Froukje de Both. Om deze vloerkleden nog specialer te maken shop je ze nu met 25% korting. Net als Froukje geloven wij erin dat een kleine verandering al van grote invloed is op de uitstraling van je huis. Een vloerkleed voor de scherpste prijs zorgt voor extra warmte in huis en een gezellige sfeer tijdens deze donkere dagen. Styling hoeft niet duur te zijn! De juiste meubels met de juiste accessoires kunnen het verschil al maken! Overweeg je keuzes en shop hier vloerkleden met korting om tot een betaalbaar interieur te komen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer kan een vloerkleed extra warmte en sfeer creëren. 

Froukjes interieurstijl

De vloerkleden op deze pagina zijn vloerkleden die ze met zorg heeft uitgekozen; echte “Froukjes Favorieten”. Door het presenteren van al die woonprogramma’s is haar liefde voor interieurstyling gegroeid. En een kleine verandering kan van grote invloed zijn op je gehele woonsfeer en uitstraling. Bij bijna elke make-over wordt een vloerkleed ingezet om een perfect plaatje neer te zetten. Een vloerkleed is van onmisbare waarde bij het creëren van een mooie make-over en een warm huis.

In samenwerking met Froukje de Both vind je op deze pagina dus de mooiste vloerkleden met 25% korting.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »