Eetkamer vloerkleed

Een eetkamer vloerkleed lijkt misschien niet praktisch, maar het tegendeel is waar! Eetkamer vloerkleden zijn onderhoudsvriendelijk, beschermen jouw vloer en staan daarnaast lekker knus. De hoogste tijd dus voor een nieuw eetkamer vloerkleed!

1 - 24 van 1034 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 44

Een vloerkleed onder de eettafel lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende plek voor een vloerkleed. Toch is een vloerkleed eetkamer heel praktisch! Een eetkamer vloerkleed is gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal dat gemakkelijk te reinigen is. Een vloerkleed vangt juist alle kruimels voor je op die je vervolgens weer met alle gemak kunt opzuigen. Bovendien beschermt een eetkamer vloerkleed de vloer tegen krassen die ontstaan door het geschuif van stoelen. Zoveel voordelen van een vloerkleed eethoek, de hoogste tijd dus om je eetkamer op te fleuren! Een vloerkleed eetkamer staat natuurlijk ook gewoon hartstikke knus en gezellig!

In your zone met een eetkamer vloerkleed

Heb je een woonkamer met een aangrenzende eetkamer? Vaak focust men zich vooral op het decoreren van de zithoek, wat natuurlijk logisch is. Er gaat niets boven een knusse avond of een lazy Sunday op de bank met een heerlijk woonkamer vloerkleed. Dat resulteert er wel in dat de eethoek er vaak als een kale bedoeling bij staat. Met een eetkamer vloerkleed kan je met weinig aanpassingen toch je eetkamer leuker aankleden. Wist je dat een vloerkleed eethoek ook dient als een optische scheiding tussen verschillende ruimtes? Door het afbakenen van een meubel, in dit geval een eettafel, creëer je als het ware zones in huis. Daar hoeft dus geen enkele wand of room divider aan te pas te komen!

Vloerkleed eethoek kiezen

Hoe kies je nu het juiste vloerkleed eetkamer voor onder de eettafel? Gezien een eetkamer vloerkleed gemakkelijk schoon te houden moet zijn, raden we aan om te gaan voor een laagpolig vloerkleed. Eventuele kruimels en vlekken zullen zich dankzij de vlakke oppervlakte minder snel tussen de vezels nestelen. Daarnaast is het raadzaam om te kijken naar de vorm en afmeting van de eettafel. Een vloerkleed eethoek is bij voorkeur groot genoeg voor uitgeschoven eetkamerstoelen. Houd rekening met een speling van ongeveer 75 centimeter. Heb je een ronde eettafel? Om de vorm te accentueren is het mooi om dan ook te kiezen voor een rond vloerkleed.  

Vloerkleed eetkamer stylen

De styling van jouw nieuwe vloerkleed eetkamer is het allerleukste onderdeel als je het ons vraagt! Naast het materiaal en de afmeting, is het voor een mooi geheel natuurlijk wel belangrijk dat het vloerkleed goed is afgestemd op de rest van het interieur. Heb je een robuuste eettafel met stalen poten? Voeg nog meer karakter toe met een vintage of patchwork vloerkleed. Is jouw inrichting strak en minimalistisch? Ga dan voor een effen vloerkleed of voor een grafische pint voor een wauw-factor! Ben je praktisch ingesteld en gaat gemak boven alles? Neem dan een kijkje bij onze wasbare vloerkleden! Is er een gigantische vlek ontstaan tijdens het gezellige vriendendiner? Oprollen en hup de wasmachine in!  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!