Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden

Ga fris en fruitig de zonnige periode tegemoet met vierkanten buitenkleden! Na een periode van binnen zitten in de kou, wordt het nu wel echt tijd om naar buiten te gaan. Uiteraard begrijpen wij dat thuiszitten comfortabel en vertrouwd aanvoelt. Eenmaal buitenshuis kun je al heel gauw heimwee krijgen, maar buiten hoeft niet ver te zijn. Je kan binnen ook naar buiten brengen. Knap je tuin op en richt het in zodat jij je thuis kan voelen. Heb je binnen een bank? Plaats een tuinbank buiten. Heb jij een vloerkleed in huis, plaats een vierkant buitenkleed buiten. Je zult zien dat je jouw tuin kan omtoveren tot een vertrouwde woonkamer.

Thuiskomen doe je in de tuin met een buitenkleed vierkant

Heb je weleens van die momenten gehad dat je de voordeur achter je dicht doet, de lamp aandoet in de gang, vervolgens hang je jouw jas aan de kapstok en trek je jouw schoenen uit. Je doet de woonkamerdeur open en het eerste waar je ogen naar staren is het zitgedeelte. Het nodigt je uit om te gaan zitten en even tot adem te komen na een lange dag werken. Een comfortabele bank, een prachtige salontafel en een rustgevend vloerkleed doen wonderen! Dit is het verhaal in de winter.

In de lente en zomer komen we bezweet thuis. Het eerste wat we doen is rechtstreeks doorlopen naar onze schuifdeur/achterdeur, om vervolgens neer te ploffen in de tuin. Uiteraard komen we tot rust op een luxe tuinbank en natuurlijk een prachtig vierkant buitenkleed, die je van zeikerds op kantoor meenemen naar een oase van rust. De wind die door je haren gaan, een zachte ondergrond en een zachte leuning veranderen in secondes jouw ontspanningsgevoel van 2% naar 97%! Ontbreekt dit verhaal in jouw leven, droom dan niet verder en maak deze droom werkelijkheid en begin met zoeken naar jouw ideale buitenkleed.

Voor veel mensen is die ideale buitenkleed vierkant. Waarom vierkant? Een buitenkleed vierkant staat bekend als een buitenkleed die zoveel voordelen heeft, dat je bijna niet om een buitenkleed heen kan.

Een vierkant buitenkleed is ruimtebesparend

Gaat jouw voorkeur uit naar een zithoekje in de hoek van de tuin? Dan is een vierkant buitenkleed jouw ideale match, want buitenkleden met een vierkante uiterlijk, komen het beste tot hun recht in de hoeken van de tuin. De eigenschappen van een vierkant vloerkleed zitten hem in de gelijkmatig verdeelde lijnen. De gelijkmatig verdeelde lijnen zorgen ervoor dat jouw zithoek niet alle ruimte opneemt in de tuin en tegelijkertijd heb je toch veel ruimte om te kunnen ontspannen in het zithoekje.

Ruimte besparen gaat ook goed samen met knus. Doordat het lijkt dat je bent afgezonderd in een hoekje, kan dit leiden tot knusse zithoekjes. Ideaal als je met je vrienden, familie of je partner een drankje doet onder de sterrenhemel. De meest diepe en gedenkwaardige gesprekken beleef je natuurlijk in de tuin.

Vierkanten buitenkleden zijn water waterbestendig!

Als we terug gaan in de tijd, wie had dan ooit gedacht dat we een vloerkleed buiten kunnen laten zonder dat hij doorweekt is en dat je hem kan weggooien? Inderdaad heel veel mensen hadden dit nooit kunnen bedenken, maar toch is dit wel zo! Vierkanten buitenkleden zijn waterproof! Net als de nieuwste telefoons die waterproof worden gemaakt, worden vloerkleden ook waterbestendig gemaakt. Een buitenkleed blijft tenslotte een vloerkleed. Je kunt een buitenkleed ook binnenshuis gebruiken!

Een buitenkleed is gemaakt van polypropyleen. Het materiaal staat wereldwijd bekend als kwalitatief hoogwaardig en komt van plastic. Een van de voordelen die het te bieden heeft bij vierkanten buitenkleden zijn hun waterbestendige uiterlijk. Hierdoor kun je het buitenkleed het gehele jaar buiten laten. Dat een buitenkleed regenbestendig is, is niet het enige voordeel van het materiaal polypropyleen. Het materiaal zorgt er ook voor dat de kleuren niet vervagen, wat prachtige design vloerkleden opleveren. Neem bijvoorbeeld een zwart wit buitenkleed, waarbij de kleuren zwart en wit goed door elkaar heen worden gemixt met lijnen, figuren en symbolen. Een andere mooi kleur op een buitenkleed is groen. Een groen buitenkleed heeft een natuurlijke uitstraling en voor de ogen werkt dit heel kalmerend.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »