Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting

Bohemian vloerkleed thuis

De Bohemian woonstijl kenmerkt zich door de vele invloeden vanuit het vroegere zigeunerbestaan. De stijl is onconventioneel met uitgesproken kleuren, die warmte uitstralen en een tikje romantisch kunnen zijn. Het is vaak een bonte selectie van kleuren en materialen. Bohemian vloerkleden zijn vaak tijdloze inspiratiebronnen. Maak nu van jouw huis ook een warm thuis met een bohemian vloerkleed.

De Bohemian woonstijl is onderscheidend en staat voor warmte, vrolijk, kleurrijk, Ibiza sfeer, zon en gezelligheid. Breng dit in je huis met een bohemian vloerkleed. Een kleed met bijvoorbeeld grafische designs en warme kleuren. Maar het Bohemian gevoel kan ook ontstaan door het gebruik van bepaalde materialen. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke materialen als rotan, riet en hout. Een Jute vloerkleed of wollen vloerkleed is bijna onmisbaar. Ook de kleur groen komt vaak voor in een huis met een Bohemian inrichting. 

Bohemian vloerkleed in huis

Een Bohemian vloerkleed past in alle soorten interieur. Van klassiek tot modern en het zorgt voor warmte. Ook wordt de akoestiek in een ruimte beter door het dempen van geluid zodat er minder galm is. Een bohemian vloerkleed geeft een ruimte net dat beetje extra. Het zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld in een nieuwbouwhuis met een tegelvloer toch het warme bohemian gevoel ervaart. 

Een bohemian vloerkleed past in veel ruimtes in een huis. Zo kan het vloerkleed ook zorgen voor een warme, intieme sfeer in de slaapkamer. En ook nog eens heel functioneel. Niemand wil koude voeten als hij of zij uit bed stapt. Doordat een bohemian kleed zich kenmerkt door zijn verschillende en warme kleuren past het ook in bijna iedere inrichting.

Heb je een werkkamer in huis? Geef deze dan een persoonlijk tintje door het gebruik van een bohemian kleed. Bohemain vloerkleden zijn overigens ook leuk in de kinderkamer! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »