Winter sale - 40% korting op vele vloerkleden
Winter sale - 40% korting op vele vloerkleden

Volero Showroom

Goed nieuws! Volero krijgt een showroom. 

Nog voor het einde van het jaar zijn de vloerkleden van Volero te zien en te voelen in Lekkerkerk. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de Volero Showroom open gaat? Laat dan hier je e-mail adres achter: wie weet win jij één van de toffe openingsacties! 

Ik wil er bij zijn!

Volero heeft het grootste assortiment vloerkleden van Nederland. Je vindt er veel verschillende soorten vloerkleden, van vintage, oosters tot aan modern, effen en kindervloerkleden. Doordat collectie ontwikkeling het hele jaar doorgaat zijn de vloerkleden altijd 'on trend'. Dankzij de diversiteit aan stijlen ben je verzekerd van slagen. 

Benieuwd of dat ene vloerkleed de perfecte pool, perfecte kleur heeft die je zoekt? In de Volero Showroom kan je straks een selectie van ons assortiment in het echt bewonderen. Daarnaast vind je er verschillende inspirerende settings. Dus wacht niet langer en kom inspiratie opdoen voor de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Onze vloerkledenspecialisten staan graag voor je klaar. 

Volero Showroom

Twijnstraweg 17

2941 BW Lekkerkerk

T: 085 - 060 30 50

Showroom openingstijden

Donderdag - zaterdag: 10.00-17.00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »