Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Vloerkleden Amsterdam

Adres showroom Amsterdam

Sijsjesbergweg 12
1105 AL Amsterdam
M: [email protected]

Openingstijden showroom Amsterdam

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00 

Ingang showroom
Onze showroom vind je op het parkeerdek van de 1e verdieping van de Woonplaza. Het parkeerdek is via de helling aan de rechterkant van het terrein te bereiken.

Ingang Volero Showroom amsterdam


Belangrijk - Assortiment Showroom

Let op: In onze showroom vind je een selectie van ons uitgebreide vloerkleden assortiment. Heb je een specifiek vloerkleed in gedachten, dan raden wij je aan om vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Bestellingen worden aan huis bezorgd en kunnen niet direct meegenomen worden. 

Voor meer informatie mail naar [email protected]

Vloerkleden Amsterdam!

Met meer dan 1000 m² winkelplezier, de grootste vloerkledenwinkel van Nederland! Onze vloerkleden showroom in Amsterdam is meer dan een ouderwets tapijthuis: wij bieden je een complete woonbeleving met inspiratie, advies op maat en Amsterdamse gezelligheid. Iedereen moet immers het woonplezier van een vloerkleed kunnen beleven! Scoor je vloerkleed in Amsterdam bij Volero. 

Onze passie voor vloerkleden delen we graag met jou. Je vindt héél veel verschillende soorten vloerkleden in Amsterdam. Van Scandinavisch, vintage, industrieel tot aan Perzisch, landelijk, klassiek en modern. Wat je stijl ook is, bij Volero vind je vloerkleden voor iedere woonstijl en voor ieder budget. Binnen, buiten, klein of groot. Shop nu online óf in één van onze vloerkleden showrooms.

Showroom Volero Amsterdam

Advies op maat

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt vloerkleed? Onze vloerkledenspecialisten helpen je graag om jouw maat- en kwaliteitswensen in kaart te brengen. Mail naar [email protected] voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Weten hoe je de juiste maat kiest, een vloerkleed reinigt of mooi kan stylen? Lees hier de tip & tricks van onze specialisten! 

Showroom Amsterdam

SFEERIMPRESSIE

Showroom Volero Amsterdam
Showroom Volero Amsterdam
Showroom Volero Amsterdam
Showroom Volero Amsterdam
Showroom Volero Amsterdam
Showroom Volero Amsterdam
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »