Showroom Rotterdam

Benieuwd hoe het vloerkleed van jouw keuze er in het echt uitziet?

Kom dan naar de Volero showroom in Lekkerkerk (Regio Rotterdam) of in Amsterdam. Hier kan je een selectie van ons ruime assortiment in het echt zien, voelen en ervaren. Wij vinden het als vloerkledenspecialist belangrijk dat je 100% tevreden bent over je nieuwe vloerkleed en nemen je graag mee in de wereld van de laatste vloerkledentrends.

Heb je al een idee over je toekomstige vloerkleed of heb je juist nog helemaal geen idee? Geen probleem! Wij kijken ernaar uit om je te helpen in een van onze showrooms

Kom binnen en bekijk diverse stijlen, materialen en kwaliteiten onder het genot van een kopje koffie of thee. De showroom is gemakkelijk te bereiken met de auto. U bent van harte welkom!

Plaats je een bestelling, dan wordt deze thuis bezorgd. Het is helaas niet mogelijk om je bestelling direct mee te nemen.

Volero Showroom

 

Belangrijk - Assortiment Showroom Rotterdam (Lekkerkerk)

Let op: In onze showroom vind je een selectie van ons uitgebreide vloerkleden assortiment. Heb je een specifiek vloerkleed in gedachten, dan raden wij je aan om vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Bestellingen worden thuis bezorgd en kunnen niet direct meegenomen worden. 

Voor meer informatie mail ons naar [email protected]

Maatwerk advies

Ben je op zoek naar een vloerkleed op maat? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze vloerkledenspecialisten. Wij nemen graag de tijd om jouw maat- en kwaliteitswensen in kaart te brengen. Voor het maken van een afspraak mail je naar: [email protected]

Weten hoe je de juiste maat kiest, een vloerkleed reinigt of mooi kan stylen? Lees hier de tip & tricks van onze specialisten! 

Volero Showroom

Ons adres showroom Lekkerkerk (Regio Rotterdam)

Twijnstraweg 17
2941 BW Lekkerkerk
M: [email protected]

Openingstijden Showroom Lekkerkerk (Regio Rotterdam)

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: Gesloten


SFEERIMPRESSIE

Showroom Volero Lekkerkerk
Showroom Volero Lekkerkerk
Showroom Volero Lekkerkerk
Showroom Volero Lekkerkerk
Showroom Volero Lekkerkerk
Showroom Volero Lekkerkerk
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »