Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Volero (Onderdeel van De Onlinewinkelier) met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Volero verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Volero worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Volero aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Volero aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Volero opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Volero alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Volero niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Volero worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Volero uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Volero worden onderhouden wordt afgewezen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »