Summer Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Summer Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden

Als echte fanatiekeling neem jij natuurlijk enkel genoegen met big, bigger, biggest, dus of je nu gaat voor een effen tapijt of een exemplaar met uitbundige prints, vloerkleden van deze groottes zullen zeker niet onopgemerkt blijven. Lees nog wel eventjes dit blog artikel over het vinden van de juiste maat vloerkleed door. Zo weet je zeker dat je goed zit en het grote vloerkleed de ruimte krijgt die het verdiend. De afmetingen 280x380 en 300x400 zijn allemaal in centimeters en gelden als ‘breedte x lengte’. We hebben al vloerkleden vanaf 80x150cm! 

Vloerkleed in de maat 280x380 cm

Op zoek naar een vloerkleed in de maat 280x380 cm? Met grote trots, presenteren wij deze grote exemplaren. Onder het motto ‘hoe meer vloerkleed, hoe beter’, bieden wij onze ruime aanbod aan. Er zit echter wel een verplichting aan vast. Namelijk dat het vloerkleed in de maat 280x380 genoeg ruimte en zorg krijgt, zodat het volledig tot zijn recht komt. Denk je dat je daar voor kunt zorgen? Schroom dan niet en kies het vloerkleed in de maat 280x380 cm dat jou het meeste aanspreekt. Perfect voor de woonkamer en eetkamer. 

Vloerkleed in de maat 300x400 cm

Op zoek naar een vloerkleed in de maat 300x400 cm? Dan hoor jij bij de happy few die naast genoeg ruimte, ook genoeg lef heeft om een vloerkleed in de maat 300x400 cm aan het interieur toe te voegen! Je hebt eigenlijk twee keuzes wanneer je voor vloerkleden in de maat 300x400 cm gaat. Of je kiest voor een mooi vloerkleed van kostbaar materiaal of dat voorzien is van diepe kleuren. Of je gaat er helemaal voor en kiest voor een vloerkleed met een uitzonderlijke print of patroon. Wat je ook kiest; vloerkleden ter grootte van 300x400 cm zijn een geweldige aanvulling voor een megamachtig interieur. Opzoek naar een andere maat? We hebben ook kleinere maten en vloerkleden op maat. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »