Vakantie Voordeel - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vakantie Voordeel - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Een vierkant vloerkleed, ja zeker!

Naast een regulier rechthoekig vloerkleed of een rond vloerkleed bestaat een vierkant vloerkleed ook! Nu denk je misschien, waar kan een vierkant vloerkleed nu het best neergelegd worden? Simpel! Het kan eigenlijk overal in de woning gebruikt worden. Gezien de afmeting van het vierkant vloerkleed 200x200 cm kan een gezellig knusse woonkamer gecreëerd worden waarbij de meubels rond/op het kleed begeven. Ook is het handig voor in de studeerkamer onder het bureau, fijn hoor lekker warme voeten tijdens het studeren! Laten we wel vooropstellen dat een vierkant kleed het best tot haar recht komt als de ruimte zelf niet vierkant is maar rechthoekig. Dit geeft de ruimte namelijk een extra dimensie.

Extra dimensie met een vierkant vloerkleed…

Natuurlijk binnen het assortiment van de vierkante vloerkleden zijn veel verschillen. Je zal jezelf een aantal dingen afvragen voor de aanschaf ervan zoals: Wat is het beste materiaal? Wat voor woonstijl heb ik voor ogen? Welke kleur matcht het best in mijn ruimte en hoe wil ik een vloerkleed combineren? Uiteindelijk wil je weer verliefd zijn op je huis, de eerste stap is in elk geval al gezet, want dit begint inderdaad bij het aanschaffen van een mooi vierkant vloerkleed! Twijfel je over de maat? Gelukkig komen vierkante vloerkleden voor in veel maten. Een populaire maat is het vierkant vloerkleed 150x150cm. Wil je toch wat groters? Dan is het vierkant vloerkleed 300x300cm echt iets voor jou! 

Weer verliefd op je huis

Wil je graag één geheel vormen? Zet dan de meubels die je samen wilt brengen deels op een vierkant vloerkleed, hoe drukker het kleed des te beter het is om kleine en niet opvallende meubels te combineren. Heb je een moderne inrichting dan is bijvoorbeeld een design vloerkleed een goede keuze. Wil je graag een vintage stijl creëren dan is een vloerkleed in retro stijl wat voor jou! Wat betreft de kleuren keuze… zijn de meubels en accessoires opvallend van nature, kies dan voor een neutraal vierkant vloerkleed, wil je graag wat meer pit toebrengen, kies dan voor een meerkleurig vloerkleed zoals patchwork!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »