Rond vloerkleed hoogpolig

Een rond vloerkleed hoogpolig is in menig interieur niet meer weg te denken. De ronde ...

1 - 24 van 178 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Een rond hoogpolig vloerkleed is dé perfecte toevoeging in jouw huis als je op zoek bent naar een nieuw woonitem. We zien dan ook dat een rond hoogpolig vloerkleed in menig interieur een onmisbaar onderdeel is geworden. En wat is het toch een genot om hiernaar te kijken én vooral op te lopen. Een echte eyecatcher met een heerlijk verzachtende werking. Met een rond vloerkleed creëer je een speels uiterlijk in de woonruimte en doorbreek je alle rechte lijnen van de muren.

Rond hoogpolig vloerkleed: anders dan anders

Wanneer je jouw interieur op de schop neemt en alles anders wilt, kijk je vaak ook naar een nieuw vloerkleed. Daarbij is natuurlijk dé belangrijkste vraag: welk vloerkleed ga je kiezen? In het maken van je keuze komen er een aantal aspecten voorbij. Ga je voor een rechthoekige variant die onder de bank komt te liggen of toch voor het speelse uiterlijk van een vloerkleed hoogpolig rond? Wil je het gevoel ervaren van lopen op wolken? Ga dan voor een hoogpolig vloerkleed. Of rol je het liefst met jouw bureaustoel over een laagpolig vloerkleed? Voor iedere woonwens is er een passend vloerkleed!

Een kleurrijk en speels vloerkleed hoogpolig rond

Een vloerkleed hoogpolig rond kan met iedere woonstijl worden gecombineerd; of je nu liever een neutrale ruimte wilt creëren, of juist alle kleuren van de regenboog in je zithoek wilt verwerken. Een rond hoogpolig vloerkleed gaat in vele maten, patronen en kleuren. Door eens te kiezen voor een vloerkleed hoogpolig rond maak je de woonruimte binnen een handomdraai wat speelser. Beeld je eens in wat voor gevoel een rond vloerkleed roze met zich meebrengt.. daar word je spontaan verliefd op! Niet alleen op de kleur, ook de extreme zachtheid van het vloerkleed is hemels!

Wil je het speelse effect van een rond hoogpolig vloerkleed behouden en ook contrast creëren in huis? Met een rond vloerkleed zwart-wit heb je deze prachtige combinatie in één vloerkleed. Met een zwart-wit vloerkleed hoogpolig rond kan je eindeloos combineren. Dit vloerkleed raakt bovendien nooit uit de mode. Stippen, ruiten of geblokt: maak het zo gek als je zelf wilt!

Vloerkleed hoogpolig rond: keuze is reuze!

We kunnen ons goed voorstellen dat er een klein beetje keuzestress ontstaat met alle hoogpolige ronde vloerkleden in ons assortiment. Welke kleur of welk patroon past bij de huidige trend en wat gaat goed staan in jouw interieur? Welk vloerkleed is populair en wordt veel gekocht? We hebben daarom een top 10 ronde vloerkleden ontwikkeld! De meest populaire ronde vloerkleden van het moment, speciaal voor jou samengesteld.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!