Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Een rond hoogpolig vloerkleed is dé perfecte toevoeging aan jouw woning wanneer jij op zoek bent naar een nieuw woonitem. We zien dan ook steeds vaker ronde hoogpolige vloerkleden terugkomen. En wat is het toch een genot om hier naar te kijken en vooral op te lopen. Een echte eyecatcher met het gemak van een verzachtende werking. Met een rond vloerkleed creëer jij een speels uiterlijk in de woonruimte en doorbreek jij alle rechte lijnen van de muren.

Anders dan een rechthoekig hoogpolig vloerkleed

Wanneer jij je interieur op de schop brengt en alles anders wilt, kijk je vaak ook naar een nieuw vloerkleed. Daarbij is natuurlijk dé belangrijkste vraag: welk vloerkleed ga je kiezen? In het maken van je keuze komen er een aantal aspecten voorbij. Ga je voor een rechthoekig formaat die onder de bank komt te liggen of toch liever voor het speelse uiterlijk met een rond vloerkleed. Wil je het idee hebben alsof je op wolken loopt met een hoogpolig vloerkleed of rol je het liefst met jouw bureaustoel over een laagpolig vloerkleed. Voor iedere woonwens is er een passend vloerkleed.

Een kleurrijk en speels hoogpolig vloerkleed rond

Een hoogpolig vloerkleed rond kan met iedere woonstijl worden gecombineerd. Of je nu liever een neutrale ruimte wilt creëren, of juist alle kleuren van de regenboog! Ronde hoogpolige vloerkleden gaan in vele maten, patronen en kleuren. Met het kiezen van een rond hoogpolig vloerkleed maak jij de woonruimte al wat speelser. Kan je je al bedenken wanneer jij kiest voor een rond vloerkleed roze?  Daar wordt je spontaan verliefd op! Niet alleen op de kleur, ook op de extreme zachtheid van het vloerkleed.

Wil jij het speelse effect van een rond vloerkleed behouden en toch ook contrast in jouw woning krijgen? Met een rond vloerkleed zwart-wit heb jij deze prachtige combinatie. Met een zwart-wit rond hoogpolig vloerkleed kan jij eindeloos combineren en raakt het vloerkleed nooit uit de mode. Stippen, ruiten of geblokt. Maak het zo gek als je zelf wilt.

Ruime keuze uit ronde hoogpolige vloerkleden

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er een klein beetje een keuze stress ontstaat met alle hoogpolige ronde vloerkleden in ons assortiment. Welke kleur of patroon is de huidige trend en wat gaat goed staan in jouw interieur? Of welk vloerkleed is het populairst bij anderen? Wij hebben daarom dan ook een top 10 ronde vloerkleden ontwikkeld! De meest populaire ronde vloerkleden van het moment speciaal voor jou samengesteld.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »