Summer Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Summer Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
BUDGET TOPPER

Is rechttoe, rechtaan iets te standaard voor jou? Probeer eens een rond vloerkleed! Perfect voor onder een cirkelvormige eettafel of ronde poef. Speel met vormen en rond de inrichting van je huis helemaal af. Wanneer je op zoek gaat naar een passend vloerkleed, selecteer je vaak op het beste materiaal, de mooiste kleurcombinaties en een passende grootte. Maar qua vorm blijf je vaak hangen bij rechthoekig of vierkant. Des te leuker om eens voor een rond vloerkleed te kiezen! 

Soorten Rond vloerkleed

Van Jute ronde vloerkleden tot Katoen en Wol, we hebben heel veel soorten ronde vloerkleden. Van 100cm rond vloerkleed tot 200cm rond vloerkleed en elke maat ertussen. Wij bieden ze je aan. 

Een rond vloerkleed is vernieuwend en speels

Hoe combineer je een rond vloerkleed? Er zijn tal van manieren om een rond tapijt in je interieur te manoeuvreren. Een van die manieren is om het ronde kleed als een soort voetstuk te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een geweldige vintage fauteuil, een enorme vleugel of een bescheiden buste die je een prominente plek in de ruimte wilt geven? Zet ze op een rond karpet en de items krijgen de aandacht die ze verdienen.

Daarnaast kun je door het gebruik van een rond vloerkleed, de vorm van andere ronde meubelstukken nog eens extra benadrukken. Heb je net als de ridders uit het bekende sprookje, een ronde tafel? Maak het geheel af met een passend, cirkelvormig tapijt! Of voldoe jij aan het absolute droomscenario en ben jij trots bezitter van een rond bed? Laat deze kans dan niet voorbij gaan, zonder deze ultieme droom nog eens te benadrukken met een rond kleedje waar je het bed op plaatst. Ben je een beetje rebels? Een rond vloerkleed onder een vierkante tafel oogt speels, is verrassend en breekt de boel op.

Eén rond kleed te weinig? Ga voor 2 stuks!

Waarom voor een rond vloerkleed gaan……als je er ook voor twee kunt hebben? It takes two to tango! Natuurlijk kun je voor één groot, rond vloerkleed kiezen, maar als je de smaak te pakken hebt kun je naast spelen met vormen, ook spelen met aantallen. Wanneer je bijvoorbeeld een grote ruimte tot je beschikking hebt, kun je door meerdere ronde kleden neer te leggen kleine ‘eilandjes’ creëren om de ruimte op te vullen en toch een eenheid scheppen. Ook de trend om vloerkleden op elkaar te leggen, ook wel vloerkleed-layering genaamd, geeft een verrassend effect. Een rond vloerkleed in de kleur groen of roze kun je perfect combineren met een rond jute vloerkleed. Of overweeg eens dezelfde ronde vloerkleden maar dan in gespiegelde kleuren.

Een materiaal dat zich uitstekend leent voor een rond vloerkleed, is jute. Doordat deze natuurlijke stof erg stevig is en veel rust uitstraalt kun je perfect met de vorm van het kleed spelen. Door de afwisseling tussen de rustige stof en de uitzonderlijke ronde vorm creëer je een aangename balans in jouw woon- eet- of slaapkamer. Kortom: een rond vloerkleed geeft een verrassende twist aan elk interieur zonder de inrichting uit evenwicht te brengen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »