Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Een middelgroot vloerkleed in de maat 170x240cm is de perfecte aanvulling voor elke woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of terras. Door zijn middelgrote maat is deze makkelijk te combineren met een tweezits bank, of onder een kleinere eettafel.

Vloerkleed in de maat 170x240cm

Met onze verschillende vloerkleden is het niet alleen makkelijk om te combineren maar ook erg leuk. Creëer leuke zithoekjes, of kleed je leefruimte hiermee leuk aan. Het kan allemaal.
Vloerkleden in de maat 170x240cm zijn perfect voor bij een tweepersoonsbed of bij een grote bank. Is de maat 170x240cm toch net iets te groot? Dan is een vloerkleed in de maat 170x230cm de oplossing voor een iets kleinere ruimte! Het scheelt niet veel, maar soms kan juist die ene 10cm het verschil maken en ervoor zorgen dat het beter tot zijn recht komt.

Vloerkleed in de maat 170x230cm

Ook met een vloerkleed van 170x230cm valt goed te combineren qua kleur, stijl en materiaal.
Op zoek naar een vloerkleed in het formaat 170x230cm? Zoek dan niet meer verder, bij ons ben je aan het juiste adres. Net iets groter dan het ‘normale’ formaat hebben wij deze maat ruim in het assortiment. Door de extra centimeters valt de 170x230cm beter op dan het normale formaat 160x230cm. Een extra stukje vloerkleed staat gelijk aan extra mooi. Neem bijvoorbeeld een Perzische vloerkleed of patchwork vloerkleed, deze worden mooier naarmate het formaat groter wordt.

Hoogpolige en laagpolige 170x240cm vloerkleden

Vloerkleden in de maat 170x240cm zijn er in hoogpolige en laagpolige uitvoeringen, hierdoor is er altijd een geschikt vloerkleed in deze maat wat past bij jouw interieur. Of je nou op zoek bent naar een hoogpolig vloerkleed voor een warm en zacht gevoel of een laagpolig vloerkleed met een strakke uitstraling; er is een 170x240cm vloerkleed voor elke smaak!
Wanneer kies je voor een hoogpolig of laagpolig vloerkleed? Het is vooral letten op; wat past er bij je interieur, welk materiaal vind je prettig en zijn er huisdieren en/of kinderen in het spel. Laagpolige vloerkleden zijn voor het laatste gegeven een beter idee. Laagpolige vloerkleden zijn met huisdieren en kinderen makkelijker schoon te maken en schoon te houden.
Hoogpolige vloerkleden zijn ideaal voor een huishouden waar warme voeten een must zijn en waar sfeer en warmte aan gegeven mag worden.

Of je nu een vloerkleed zoekt voor de woonkamer of slaapkamer. Door het ruim assortiment vloerkleden in verschillende maten slaag je snel bij Volero.nl. Natuurlijk zijn er veel meer populaire maten bij een vloerkleed, zoals de 120x170cm vloerkleden of 200x290cm vloerkleden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »