Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY

De naam van de kleur komt uit het Frans en is afgeleid van de vachtkleur van de ‘Talpa europea’, ook wel de wetenschappelijke benaming voor –juist ja- ‘mol’. Dat een beetje suffe, maar vooral schattige ondergrondse beestje. Maar gelukkig zijn taupe vloerkleden gewoon bedoeld voor bóven de grond.

Op het oog klinkt ‘leverkleurig’, zoals taupe (spreek uit als ‘toop’) ook wel genoemd wordt, nu niet heel aantrekkelijk als onderdeel van je interieur- en al helemaal niet als kleur voor je vloerkleed. Maar; never judge a color by the name, want taupe is een prachtkleur die als een aangename verrassing je interieur binnen fladdert. Een Taupe kleur vloerkleed is dus zeker een verstandige investering. 

Taupe vloerkleden zijn een prettige verfrissing in je huis

Doordat taupe zoveel verschillende tonen van kleuren zoals grijs, bruin en soms zelfs roze of paars bevat, heeft het ook de voordelen van al die tinten meegepakt. Deze tinten zijn gemakkelijk te combineren met andere pastelkleuren, maar juist ook met felle knallers. Zo kun je spelen met contrasten, maar wel op een veilige manier. Of je nu gaat voor een laagpolig taupe vloerkleed of een hoogpolig taupe vloerkleed garantie op stijl is het zeker. En wordt je Taupe vloerkeed vies, een vloerkleed is gemakkelijk schoon te maken met tapijtreiniger. Vergelijkbaar met de taupe kleur is een bruin vloerkleed of een beige vloerkleed. Beide zijn neutraal en prachtig om te zien. 

Vloerkleed Taupe als hoofdelement

Daarnaast heeft taupe een soort frisheid over zich heen, waardoor een prominent stuk zoals een vloerkleed een verademende vrolijkheid in de ruimte aanbrengt. Een eigenschap die ook naar voren komt in onze collectie 'vloerkleed taupe'. Van frisse wollen exemplaren tot aan vintage tapijten. Van moderne prints tot aan schattige taupe vloerkleden voor in de kinderkamer. Taupe, leverkleurig, ‘toop’, ‘bruingrijzigroze’ of hoe je de kleur ook wilt noemen- een ding staat vast; een vloerkleed in toop = dope.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »