Vloerkleed met voetbal

Een vloerkleed met voetbal heeft een sportieve uitstraling, wat voor kinderen heel inspirerend kan werken. Heb jij een kind die van voetbal houdt? Dan sluit een sport vloerkleed goed aan bij een kinderdroom!

1 - 10 van 10 producten

Veel ouders kunnen het toegeven. Het hebben van een zoon of dochter die niets liever doet dan voetballen, praten over voetbal, voetbal kijken en dromen over voetbal. Eigenlijk moet alles in het leven met voetbal te maken hebben.

Wanneer jouw kind gaat buitenspelen, dan weet je gelijk al waar hij of zij naartoe gaat, namelijk naar het dichtstbijzijnde grasveld. Samen met vriendjes en vriendinnetjes een balletje trappen. Niets is leuker! Bij het maken van een uitstapje kan een voetbal ook nooit ontbreken!

De slaapkamer van uw zoon of dochter moet ook veel weghebben van de favoriete hobby van uw kind: voetbal!
Een voetbal dekbed, een voetbal poster, een muurtekening van zijn/haar favoriete voetbalstadion en natuurlijk een voetbal als knuffel. Alleen mist er dan toch nog echt één belangrijk object, namelijk: een vloerkleed met voetbal in zijn/haar tienerkamer

Voetbal Kleed = scoren! 

Met de toevoeging van een voetbal kleed geef je jouw kind de mogelijkheid om dagelijks strategieën te bedenken voor de beste aanval.

Want zeg nu zelf. Voetbal is een erg strategische sport waarbij dus veel nagedacht moet te worden.  Hoe kan je namelijk de verdedigers en keeper om de tuin leiden om een prachtige goal te scoren?
Met een voetbal kleed zorg je ervoor dat je kind alle fantasie en logica gestimuleerd wordt. Geef de jongenskamer of meisjes kamer de make-over die het verdient. 

Schiet raak met een Voetbal vloerkleed 

GOOOAAAAAALLLLL! Je kind heeft zojuist de meest mooie goal gemaakt en het hele station gaat uit zijn dak! Mensen zijn lyrisch over de goal van jouw kind en kunnen nergens anders meer over praten. In iedere nieuwsuitzending is de goal van jouw kind te zien. Jouw kind wint jaar op jaar de ‘FIFA World Player of the Year’.

De fantasie van jouw kind komt los wanneer er op het voetbal vloerkleed wordt gespeeld.

Vloerkleed met voetbalveld

Ben jij de trotse ouder van dé nieuwe Lionel Messi, Virgil van Dijk, Lieke Martens of Vivianne Miedema? Of eigenlijk een kind die toch wel echt beter is dan deze grote voetbalhelden? Dan kan een vloerkleed met voetbalveld natuurlijk niet ontbreken in de kamer van de nieuwe voetbalheld. Een vloerkleed met voetbalveld is één essentieel onderdeel in de carrière van jullie topvoetballer! 

Zoek je wat anders voor op de tienerkamer? Er zijn nog veel meer motieven op een kinderkleed te verkrijgen! Denk eens aan een vloerkleed met dieren

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!