Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Helemaal in de wolken met een sterren vloerkleed in jouw kinderkamer. Het sterren design is een hip patroon dat tegenwoordig erg populair is onder jonge ouders. Dat is nog zo gek nog niet want wie is er niet dol op sterren kijken in de nacht? Het zoeken naar de grote en kleine beer of het spotten van een vallende ster, prachtig! Tegenwoordig zie je overal het sterren patroon, in wandbekleding, als accessoires en we mogen het natuurlijk niet vergeten: ook sterren vloerkleden!

Een vloerkleed met sterren in de kinderkamer

Ben jij benieuwd wat dit met jouw ruimte kan doen? Natuurlijk afhankelijk van de gecombineerde accessoires kan het een stoere kamer inrichting opleveren. Neem bijvoorbeeld een kamer met navy blauwe wanden en marine details/accessoires. Hoe tof zou dan een navy sterren vloerkleed staan? Of juist een liefelijke stijl door het gebruik van neutrale kleuren en een beige vloerkleed met sterretjes. De laatste is erg gewild! Is een ster niks veer jou? Er zijn gelukkig meer motieven die perfect passen in een kinderkamer. 

Twinkel Twinkel kleine ster

Niet alleen maakt het de kinderkamer compleet, ook in de speel, kleding of zolderkamer komt dit vloerkleed met sterretjes tot zijn recht. Een sterren vloerkleed hoeft niet ouderwets te zijn, maar juist heel hip en subtiel. Het goede sterren vloerkleed trekt niet meteen alle aandacht. Een pastel sterren vloerkleed heeft een perfecte balans om de ruimte hip maar tegelijkertijd rustig te houden. Geschikt voor elke kinder- of babykamer. De ronde vorm, het zachte materiaal en de kleuren compositie geeft de kamer dat net een beetje extra. Is dit toch niet helemaal jouw patroon? Neem gerust een kijkje onder de categorie Kindervloerkleed, hieronder vind je alle kindervloerkleden.

Een vriendin of familielid in verwachting van een kleine? Een sterren vloerkleed is zeker een aanrader om cadeau te doen. Twijfel je toch? Een dierenvloerkleed is ook een ster in de kinderkamer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »