Kindervloerkleed met motieven

Een kindervloerkleed met motieven is speels en inspirerend tegelijk! Kindervloerkleden met een wolk, ster, ...

1 - 24 van 64 producten
1 2 3

Door het neerleggen van een kindervloerkleed met motieven verrijk jij de fantasie van jouw kind! Gegarandeerd dat jij jouw kind eindeloos speelplezier biedt waarbij de leukste fantasievriendjes op visite komen en een theekransje op het vloerkleed met motief houden. Met de kindervloerkleden van Volero kan jij de kinderkamer stijlvol inrichten en biedt jij jouw kind een zachte ondergrond. In kinderkamers komen meerdere ruimtes samen waardoor de inrichting best belangrijk is. Een plek om te slapen, te spelen en soms ook om wat huiswerk te maken. Natuurlijk kan je voor alle drie de gelegenheden een kindervloerkleed kopen alleen is dat misschien toch een beetje gek. Niet iedere ruimte leent zich hiervoor. Jammer! Met een motieven kinderkleed komen deze drie ruimtes samen en vormt het één geheel.

Sterren vloerkleed

Laat je kind voor altijd in de zevende hemel wanen met een sterren vloerkleed. Gelijk ook een goed middel om je kind op tijd in bed te krijgen wanneer jouw kind sterren wilt zien. Deze liggen namelijk gewoon op de vloer! Jouw kind kan zich zelf ook makkelijk tussen de sterren begeven.

Shop nu een sterren vloerkleed

Wolkje

Laat jouw kind zich helemaal in de wolken begeven met een wolken vloerkleed! We kennen het allemaal natuurlijk wel. Met onze hoofd in de wolken. Maar nu kan je ook lopen en liggen op wolken. Heerlijk zacht en een leuke aanvulling in de kinderkamer.

Shop nu een wolken vloerkleed

Hartjes

aahhh.. Amore! Wat een heerlijk gevoel is het om verliefd te zijn. Het is natuurlijk fantastisch om dit gevoel te ervaren en om te delen met jouw geliefde! Door het neerleggen van een hartjes vloerkleed wordt jouw kind constant geprikkeld en blijven de hersenen het geluk hormoon aanmaken. Een gelukkiger kind kan haast niet!

Shop nu een hartjes vloerkleed

Voetbal

Wilt jouw kind niets liever dan later de sterren van de hemel spelen in een spannende voetbalwedstrijd tegen de koploper in de Champions League? Het geluk gaat ook niet op wanneer er weer een voetbal in beeld komt. Het verbaasd ons dan ook niet dat jouw kind nog het liefst knuffelend met een voetbal in slaap valt.

Shop nu een voetbal vloerkleed

Meer motieven

Kinderen zijn dol op figuren en motieven in alles! Een motief op een kindervloerkleed kan dan ook zeker niet ontbreken. Een motieven vloerkleed verrijkt de fantasie van jouw kind en is vrolijke toevoeging aan de kinderkamer. Jouw kind gaat iedere dag met een vrolijk gevoel naar bed en wordt ook met een vrolijk gevoel wakker.

Shop nu een meer motieven vloerkleed

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!