Vloerkleden Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden

Er zijn veel verschillende soorten vloerkleden voor een kinderkamer. Zo zijn er verschillende kleuren, maten, patronen en prints en is er voor iedere kinderkamer een geschikt kinderkleed te vinden. Bedenk voor de inrichting van een kinderkamer wat je hiermee wenst te doen. Ga je het heel thematisch inrichten met bijvoorbeeld dieren? Dan kan je kiezen voor een van onze dieren vloerkleed. Of wil je juist de rust die ze moeten vinden tijdens het slapen terug brengen? Dan kan je namelijk kiezen voor vloerkleden met wolkjes of sterren. Je vindt ze bij ons allemaal.

Vloerkleden kinderkamer

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een vloerkleed in een kinderkamer? Een vloerkleed is zeer multifunctioneel. Het kleedt een kinderkamer aan, het zorgt voor veel bekijks, het is lekker zacht voor de voetjes en kinderen kunnen hiermee hun fantasie de vrije loop laten. Kortom vloerkleden in de kinderkamer mogen niet ontbreken. 

Kleed kinderkamer

Voor welk kleed ga jij in je kinderkamer? We hebben verschillende soorten kleden voor een kinderkamer, zo hebben wij dierenvloerkleden; met olifanten, dinosaurus of schildpadden. Laat je kinderen samen met deze dieren op pad gaan en de spannendste avonturen beleven. Laat ze brullen als een leeuw op zoek naar eten of kroelen met de kat op een katten vloerkleed. 

Sommige kinderen hebben liever wat rust in hun kinderkamer? Dan kan je namelijk kiezen voor een van onze sterren kleden. Lekker wegdromen onder de sterrenhemel en grappige verhalen verzinnen om tijdens een slaapfeestje te vertellen. Of laat je prikkels van de dag achter op een van onze wolken vloerkleden en laat ze mee voeren zo de wijde wereld in.Daarnaast hebben wij ook nog actieve kleden voor in een kinderkamer. Denk hierbij aan een hinkelbaan of een racebaan. Lekker sjeezen over de weg samen met je vriendjes. Voor zowel een jongens of meisjeskamer is er genoeg keuze. 

Vloerkleed kinderkamer rond

Onze vloerkleden voor in een kinderkamer hebben verschillende afmetingen, maar ook verschillende vormen. Zo kennen wij de rechthoekige varianten, maar ook hebben wij ronde vloerkleden voor een kinderkamer. Een rond vloerkleed geeft een speels effect aan een ruimte. Het kan het interieur even doorbreken. Over het algemeen zie je dat de meeste bureaus en kasten rechthoekig zijn. Om dan toch die rechte belijningen wat te doorbreken is een rond vloerkleed voor in een kinderkamer ideaal. Daarnaast heeft een rond vloerkleed voor in een kinderkamer ook de nog de volgende voordelen: het is weer eens wat anders, je kunt andere dingen benadrukken, je kunt er leuk mee variëren en het maakt de ruimte lekker knus.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »