Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Kindervloerkleed met konijn

Konijntjes zijn altijd hele schattige en knuffelbare diertjes. Lekker nieuwsgierig en erg onderzoekend. Zo zijn jonge kinderen ook, lekker de wereld verkennen en op onderzoek uit.  Dat is natuurlijk niet fijn op een harde ondergrond. Een kindervloerkleed biedt daarin uitkomst, het voelt lekker zacht aan, ze kunnen er lekker op kruipen en uiteraard ook op spelen.

Een kindervloerkleed met een schattig konijn erop kan daarom niet missen. De vrolijke designs en mooie zachte kleuren zorgen voor sfeer in de kinderkamer. We hebben deze leuke kindervloerkleden in verschillende kleuren, afmetingen en formaten. Zo is er voor iedere kinderkamer een passend kindervloerkleed te vinden.

Zo zie je dus dat een kindervloerkleed multifunctioneel is. Een konijn vloerkleed fungeert als fijne ondergrond, leuke aankleding van een kinderkamer, past altijd zeker met de neutrale kleuren die er worden gebruikt en er is bij ons een groot aanbod!

Konijnenkleed

Konijnen springen altijd heen en weer. Kan jij dat ook op jouw konijnenkleed, helemaal van de ene kant naar de andere kant? Uiteraard moet je wel uitkijken dat je niet valt!
Pak je knuffels en speeltjes erbij en beleef de spannendste avonturen. Ga samen met jouw Pieter konijn op pad, maar blijf  uit handen van de boze vijand! Ga op zoek naar allerlei leuke versieringen of geef een leuk feestje.

Met een van onze konijnenkleden beleef je de leukste en spannendste avonturen. Geen dag is meer hetzelfde. Gebruik lekker je fantasie. Welk avontuur ga jij vandaag beleven? Vertel jouw avontuur aan je vrienden of ouders om ze zo even mee te nemen in de wonderen wereld van jouw fantasie.

Vloerkleed konijn roze

In ons assortiment hebben wij verschillende vloerkleden met een konijn in het roze erop, maar ook neutrale kleuren zijn bij ons niet te missen.
De zoete vloerkleden met roze konijnen erop zijn wel echt een musthave voor een babykamer. Hiermee maakt je het niet alleen praktisch voor speeldoeleinden, maar het is ook leuk om hiermee een babykamer leuk aan te kleden.

De speelse en kindervriendelijke prints laten de ogen van je kinderen stralen. Nu zou je zeggen dat een vloerkleed met een roze konijn erop alleen voor meisjes is, maar mocht je zoon hier ook helemaal weg van zijn, zullen wij dit uiteraard niet verder vertellen. Uiteraard zijn er veel meer dieren te vinden, die jouw kind gelukkig maken! 

Onze kindervloerkleden zijn gemaakt van lekker zacht materiaal. Het kan leuk gecombineerd worden met andere accessoires om hiermee de kinderkamer echt af te maken. We hebben naast konijnen ook vloerkleden met beren en vloerkleden met katten.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »