Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden
Geen producten gevonden...

December het wordt weer koud buiten! Daarom nu meer dan 40% korting op vele vloerkleden. In december zijn de dagen korter en zakt de temperatuur, haal de warmte in huis met een warm vloerkleed!

Vloerkleden kerst sale

We begrijpen dat alleen al de gedachte aan de donkere koudere dagen je wat sip kan maken. Juist daarom hebben wij een kerst sale, met maar liefst 40% op vele vloerkleden! Want als het buiten zo grauw is laat binnen dan extra knus en warm zijn, vinden wij!

Maak je van je huis een warm thuis. Geef je woonkamer een warme, knusse sfeer met bijvoorbeeld een hoogpolig vloerkleed. En dat is niet alleen voor het zicht, maar ook je voeten worden daar gelukkig van. Geef je voeten het verwen moment dat ze deze winter verdienen. 

Woontrends van de winter

De winter, een donkere sombere tijd (tenzij het sneeuwt natuurlijk). We brengen bewezen veel tijd binnen door en dan moet dat natuurlijk wel prettig zijn. Er zijn verschillende woontrends te zien deze winter. Mensen willen warmte en knusheid. Goed in huis te brengen met verschillende structuren als schapenvachtjes, kaarsen en een hoogpolige vloerkleed. 

Veel mensen gaan in de weer met accesssoires en sommige mensen gaan zelfs behangen of verven. Maar eigenlijk kan het veel makkelijker! Bestel nu met meer dan 40% korting een vloerkleed, deze wordt thuisbezorgd en rol je gemakkelijk uit. Geloof ons, je woonkamer krijgt direct een hele andere uitstraling.

Een andere trend die je vooral veel ziet dit najaar zijn ronde vormen. Ronde vormen ogen veel minder hard dan vierkant meubilair. Een rond vloerkleed in combinatie met bijvoorbeeld ronde bijzettafeltjes geeft je huis een veel speelsere look and feel. Gelukkig hebben we onze collectie de laatste tijd goed uitgebreid en hebben we nu een ruime keuze betaalbare ronde vloerkleden. 

Het maakt gelukkig niet uit welke woonstijl je hebt. Met meer dan 200 vloerkleden in deze kerst sale zit er voor elke woonstijl een vloerkleed met korting bij!  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »