Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Net zoals echte henna op de hand, bevat collectie Henna prachtige patronen. Alsof je het hennapatroon van je hand in het groot hebt, maar dan in een jute vloerkleed rond! Henna is een van de nieuwste collecties van FRAAI | Home & Living en brengt warmte en sfeer in ieder interieur.

Lang leve collectie Henna

Collectie Henna is een handgemaakte collectie van vloerkleden bestaande uit 100% jute. Een jute vloerkleed is een ideale woonpartner wat ons betreft. Het materiaal jute leent zichzelf niet alleen voor het prachtige en neutrale uiterlijk en de sfeer dat het met zich meebrengt, het is ook nog eens ontzettend duurzaam! De sterke, natuurlijke plantvezels worden geoogst, gewassen en gedroogd om zo vervolgens geproduceerd te worden tot een gevlochten vloerkleed. Een bijzondere weeftechniek waarbij de vlechtstructuur zorgt voor een extra sterk en slijtvast vloerkleed.

In tropische sferen met collectie Henna

Het vloerkleed biedt met zijn prachtige mandala patroon jou het gevoel alsof je je waant aan de Atlantische oceaan. Een wit zandstrand, kabbelende golven, hoge palmbomen en een overheerlijke kokos in je handen terwijl jij aan het bij-bruinen ben in je hangmat. Materiaal jute geeft een aangename, tropische sfeer en brengt stabiliteit in de inrichting van jouw woning. Of je jouw nieuwe Henna vloerkleed gebruikt in de woonkamer of juist als kantoor vloerkleed. Tijdens het harde werken kan je je gevoelsmatig heel even wanen in een tropische sfeer om vervolgens op je nieuwe perfecte idee verder te brainstormen.

Natuurlijke Henna

We hebben eerder al een toelichting mogen geven over dat collectie Henna gemaakt is van het natuurlijke materiaal jute. Gelukkig zijn er meerdere natuurlijke materialen waarvan vloerkleden gemaakt kunnen worden. Misschien is een vloerkleed niet het eerste waar je aan denkt bij het materiaal hennep, maar niets is minder waar. Van deze plant kan er namelijk erg gemakkelijk een hennep vloerkleed worden gemaakt. Een artikel waarmee jij een steentje bijdraagt aan duurzaamheid. Of het een nieuwe ontwikkeling is? Nee hoor. Van oudsher werd hennep al gebruikt bij het maken van textiele stoffen of touw.

Het materiaal jute en hennep bevat eigenlijk net zoals bij rotan vloerkleden, een natuurlijke kleur wat varieert tussen taupe, crème of zand. Deze kleuren lenen zich perfect voor ieder interieur en brengt daarmee een warme en natuurlijke uitstraling met zich mee.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »