Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Een grootse collectie van FRAAI | Home & Living dat als één van de eerste tot stand is gekomen en niet meer weg te denken is, namelijk de Grand collectie! Met een Scandinavische feeling en een speels patroon is collectie Grand voor ieder interieur een uitstekende toevoeging. De collectie gaat in vele patronen en kleuren waardoor er zeker iets voor jou tussen zit.

Zacht en warm met collectie Grand

De Grand collectie is een van de hardlopende collecties van Volero. Wat maakt deze collectie zo bijzonder? Naast dat de collectie in vele vormen, patronen en kleuren beschikbaar is, zorgt het hoogpolige vloerkleed er ook voor dat jij zonder zorgen over jouw nieuwe, zachte vloerkleed kan lopen. Of erop kan liggen. Het vloerkleed is extreem zacht en biedt jou genoeg warmte om ook in de winter jouw voeten door het vloerkleed de laten woelen. Het Scandinavische vloerkleed staat er ook om bekend efficiënt, simpel en strak te zijn. Eenvoud dient de mens! Een Scandinavisch interieur bevat een eenvoudig kleurenpalet en een simpel en toch ook grafisch design.

Grand brengt rust in ieder interieur

Scandinavische collectie Grand is een uitstekende collectie wanneer jij jouw woning van meer neutraliteit wilt voorzien. Of je nu gaat voor een zigzaggend, gestreept of geruit vloerkleed. Vind je het Scandinavische design mooi, maar breng je toch liever wat meer kleur in de woning, kan je dit ook gemakkelijk doen door te kiezen voor een hoogpolig vloerkleed blauw. Met deze rustige en toch wel wat opvallende kleur kan jij net het gevoel krijgen dat jij je begeeft aan de zee. Zet via een zeebriesje op met wat geluiden van een meeuw en wordt helemaal zen.

Grand is groots

Okay, Grand(e) kan je letterlijk vertalen naar groot. En dat in de talen Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Een grote collectie verkrijgbaar in grote formaten! Uiteraard willen wij niemand uitsluiten bij het bestellen van een nieuw vloerkleed. Het zou immers rot zijn wanneer jij een groot vloerkleed wilt, maar jouw favoriete vloerkleed niet in dit formaat te verkrijgen is. Gelukkig vallen een aantal formaten uit de Grand collectie onder de XXL-vloerkleden en kan jij gerust een Grand vloerkleed 280x380cm neerleggen in de woonkamer!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »