Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Een jute buitenkleed? Kan dat? Om eerlijk te zijn, nee helaas kan dat niet. Al hadden we dat natuurlijk graag gewild! Ondanks dat het de jute stengels nog voor het produceren van een vloerkleed worden gewassen en gedroogd, kan het hierna helaas niet meer zo goed tegen vocht. Toch willen wij jullie er niet van weerhouden om een jute buitenkleed als toevoeging in jouw buiteninterieur neer te leggen. Wij hebben dan ook voor jullie een alternatief bedacht, namelijk de Fora collectie. Een vloerkleed met een jute look en volledig geschikt om op de meest regenachtige dag buiten te kunnen liggen. Hoe we dat hebben gedaan, leggen we je maar al te graag uit.

Naar buiten met de Fora collectie!

We kunnen ons allemaal de wisselvallige weersomstandigheden wel voor de geest halen. De dag begint met een stralende zon en een zachte 24 graden. Maar tijdens het avondeten, wat je op een prachtige zomerdag natuurlijk op je balkon of in de tuin doet, breken de wolken en komt alles naar beneden vallen! In een split second haal je alle kussens en je avondeten naar binnen om niet kletsnat te laten worden. Maar hoe zit het dan met het buitenkleed? Een groot exemplaar haal je natuurlijk niet zo makkelijk naar binnen. Geen zorgen! Je kan jouw nieuwe buitenkleed met een gerust hart laten liggen. Het woord zegt het natuurlijk al. Een buitenkleed is geschikt voor buiten.

Het materiaal van de Fora collectie

Onze Fora collectie is geproduceerd van een kunststofvezel en kan daarmee ook gezien worden als een polypropyleen vloerkleed. Door de nieuwste ontwikkelingen en technieken wordt er steeds meer mogelijk op het gebied van het produceren van vloerkleden. Zo is het dus mogelijk gemaakt om van de kunstvezel polypropyleen een vloerkleed te maken wat ook nog eens zacht aanvoelt. Daarnaast heeft het materiaal ook nog eens het voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is en bijzonder slijtvast is.

De Fora collectie kan in iedere buitenruimte

Of je nu beschikt over een achtertuin dat net zo groot is als een voetbalveld, trotse eigenaar bent van een vakantiehuisje aan het strand in Zoutelande of een genoegen hebt aan een klein balkon aangrenzend jouw appartement gelegen in hartje centrum. Om het een niet buitengesloten te laten voelen, hebben wij een voor iedereen een geschikt formaat buitenkleed. Zo hebben we voor jou, die op het balkon nog wilt genieten van de laatste zonnestralen en volledig wilt ontspannen, een balkonkleed. Voor de grotere tuinen onder ons hebben wij de XXL buitenkleden. Met een lengte van 4 meter kan jij hier een aardige lounge set om heen zetten of misschien wel jouw grote tuintafel waaraan je lange zomerse avonden beleefd waarbij de barbecue rijkelijk gloeit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »