Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY

De vloerkleden uit de Field collectie zijn extreem zacht waardoor jij het gevoel hebt alsof je over een grasveld loopt. Of ligt… Wij begrijpen maar al te goed dat je de hele dag op dit vloerkleed wilt liggen. Niet alleen laat de zachtheid van het vloerkleed jou tot rust komen, het patroon en de kleuren dragen hierin ook een steentje bij! We kunnen ook wel zachtjes zeggen dat de Field collectie terug te vinden is onder de pastel vloerkleden.

Het ultrazachte gevoel van Field

Het is misschien niet het eerste materiaal waar je aan denkt bij het maken van een vloerkleed, maar het materiaal geeft vele voordelen! De Field collectie valt met zijn polyester materiaal onder de synthetische vloerkleden. We kunnen niet ontkennen dat een synthetisch vloerkleed enkel bestaat uit een kunstvezel. En wat voor één! Polyester kan je eerst zien als kunststofkorrels die vervolgens door een spinmachine gaan waarbij ze worden gesmolten en gesponnen tot garen. We kunnen hier kleding van maken, maar du ook een vloerkleed! Is het dan zo dat een polyester vloerkleed ook aanvoelt als plastic? Nee, het vloerkleed voelt niet aan als plastic. Integendeel zelfs. Wij durven wel te stellen dat wanneer jij over de Field collectie loopt jij eerder in de veronderstelling bent dat het vloerkleed is gemaakt van het meest zachtste materiaal op aarde.

Groot genot van vloerkleed Field

We kunnen ons goed voorstellen dat wanneer jij een nieuw vloerkleed gaat uitzoeken, je ook graag wilt dat jouw vrienden en familie helemaal ondersteboven zijn van jouw nieuwe aanwinst. Maar om iedereen nu iedere keer mee te nemen naar de studeerkamer om jouw nieuwe 140x200cm vloerkleed te laten zien, is misschien wat veel van het goede. Om ervoor de zorgen dat jouw gasten gewoon vanaf de bank een oogje kunnen houden op jouw nieuwe vloerkleed, is collectie Field ook te verkrijgen in het formaat 200x290cm. Dit formaat past gemakkelijk bij een driezitsbank.

Een Field vloerkleed in ieder interieur

Met modern vloerkleed Field staat moderniteit voorop. Met het constant innoveren en willen verbeteren, komen ontwerpers altijd met iets nieuws. Of het nieuwe opvallende prints, grafische vormen of strakke patronen zijn. Niet alleen de vormgeving blijft gemoderniseerd worden, ook de mogelijkheden van het materiaal worden ten alle tijden verbeterd en ontwikkeld. Net zoals bij de menselijke evolutie. Kan jij wat moeilijker het verleden loslaten en heb je het liefst dat je een nieuw vloerkleed hebt wat er eigenlijk altijd heeft gelegen? Dan kom je uit bij onze vintage vloerkleden. Nieuwe vloerkleden met een vervlogen look alsof je er al jaren gebruik van maakt!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »