Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Een vloerkleed uit de Feline collectie is een ware toevoeging aan jouw interieur. De Feline collectie van FRAAI | Home & Living bestaat uit 100% wollen vloerkleden en geeft daarmee jouw interieur direct een Scandinavisch sfeertje. Wij leggen jou ook maar al te graag uit waarom jij moet kiezen voor een wollen vloerkleed. Het is namelijk niet alleen mooi en warm, het heeft nog vele andere voordelen!

Sierlijk gevlochten Feline

De Feline collectie staat erom bekend gemaakt te zijn van 100% wol. Vloerkleed Feline valt onder de gevlochten vloerkleden en heeft daarmee een prachtige structuur. Door de vlechttechniek worden de wollen vezels dusdanig krachtig in elkaar gezet, dat dit het vloerkleed juist ijzersterk en slijtvast maakt. Het materiaal is dusdanig sterk in elkaar geweven dat het bijna onmogelijk is om de vezels uit elkaar te halen. Gelukkig zorgt niet alleen de vlechttechniek voor een sterke structuur. Het materiaal wol heeft hier ook zeker een aandeel in! De krachtige eigenschap blijft hetzelfde net zoals dat het wol een schaap in de wei beschermd tegen gevaar.

De voordelen van Feline

We hebben eerder al verteld dat wol vele voordelen heeft. Niet alleen is het mooi en ijzersterk, het reguleert ook nog eens de temperatuur. Wie denkt dat een wollen vloerkleed enkel geschikt is voor de winter, komt bedrogen uit. Uiteraard komt het vloerkleed ook prachtig tot zijn recht in de winter, maar in de zomer misstaat het ook zeker niet! Door de warmte regulerende functie, past de temperatuur van het vloerkleed zich aan, aan de temperatuur van de omgeving. Ideaal toch?

Wol heeft nog twee bijzondere voordelen. Het materiaal is water- en vuilafstotend en zelfreinigend! Mocht er toch nog een koekkruimel tussen de vezels vallen, wordt dit uiteindelijk gemakkelijk naar buiten gewerkt. Betekend dit dat je het vloerkleed nooit hoeft te stofzuigen? Helaas niet. Doordat het Feline vloerkleed zichzelf reinigt, geeft het wat pluisvorming. Niet schrikken. Pluisvorming is een eigenschap van het wol. Door het slijtvaste materiaal kan jij gerust met je stofzuiger over het vloerkleed heen om de pluisjes in de stofzuiger te laten verdwijnen!  

Klein plezier van Feline

Een wollen vloerkleed heeft betreft het materiaal al vele voordelen. Met de Feline collectie heb jij ook nog eens het voordeel dat een vloerkleed in vrijwel ieder formaat te verkrijgen is. Wij weerhouden graag niemand van een wollen vloerkleed. Voor de kleinste tot de grootste ruimtes hebben wij een geschikt formaat zodat jij kan genieten van jouw nieuwe Feline vloerkleed. Voorzie jij jouw neutrale, maar o zo schattige babykamer van een Feline vloerkleed, komt een rond vloerkleed ∅100cm al prachtig tot zijn recht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »