Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY

Een van de bekendste en befaamdste collecties van het merk FRAAI | Home & Living: de Famous collectie! Wij begrijpen ook maar als te goed waarom deze collectie deze naam heeft gekregen en vaak wordt gekozen. De Famous collectie bevat vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van een sierlijk design. Dit maakt dat het vloerkleed in verschillende interieurstijlen kan worden gebruikt. Niet alleen in de verschillende interieurstijlen, maar ook in verschillende ruimtes. Zo kan een Famous vloerkleed het eerste jaar stralen in de woonkamer waarna je hem het jaar daarop kan gebruiken als slaapkamer vloerkleed. De variatie is enorm!

Wat maakt de collectie Famous

De collectie maakt zichzelf Famous door, zoals eerder benoemd, de hoogwaardige kwaliteit en het sierlijke design. Het vloerkleed kan je terugvinden in het assortiment van synthetische vloerkleden. Door technologische ontwikkelen is het mogelijk gemaakt om van een kunstvezel een vloerkleed te maken. En dat kan, eerlijk gezegd, een hoop schelen in de portemonnee. Famous vloerkleden zijn geproduceerd vanuit Polyamide, ofwel Nylon. De synthetische stof is sterk, kreukvrij en licht van gewicht. En om niet te vergeten: de stof is erg goed in het behouden van zijn kleur. Dit maakt dat jij jaren vooruit kan en kan genieten van een sfeervol interieur waarbij je jouw voeten heerlijk zacht en comfortabel kan laten rusten op het vloerkleed.

Famous geeft jou een gemak

Het materiaal zorgt er voor een groot deel voor dat jij het vloerkleed gemakkelijk kan reinigen. Toch heeft het vloerkleed nog een extra factor waardoor jij het vloerkleed in een handomdraai schoon krijgt. Collectie Famous kan je terugvinden onder de laagpolige vloerkleden. Het vloerkleed heeft een lage pool van 5mm waardoor jij gemakkelijk het vloerkleed kan stofzuigen. Zonder ergernis kunnen jouw gasten van hun stukje taart genieten zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de kleine kruimels op het vloerkleed Bij de eerstvolgende stofzuigerbeurt zijn die zo weg!

Grootse Famous

Of je nu de kinderkamer van een vloerkleed Famous wilt voorzien of iedereen in de woonkamer wilt laten meegenieten van de sfeer dat vloerkleed Famous met zich mee brengt. Het vloerkleed is in verschillende formaten, zoals bijvoorbeeld 200x290cm, te verkrijgen waardoor eigenlijk iedere ruimte wel kan worden voorzien.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »