Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Met zijn prachtige, kleurrijke patronen is de Estate collectie een ware toevoeging aan iedere woning. Naast dat de Estate collectie een prachtige vintage uitstraling heeft, doet het ook zeker niet onder voor een Perzisch vloerkleed. Het ontwerp van de Estate collectie is namelijk gebaseerd op de pracht en praal van Perzische tapijten. En dat voor een goedkopere prijs! Door het uitbrengen van een eigen collectie en de materialen, zorgt dat wij het vloerkleed voor de beste p

Prachtige Estate collectie

Bij het ontwikkelen van de Estate collectie vonden wij het erg belangrijk dat het vloerkleed op zichzelf al boekdelen kan spreken. Door het karakteristieke patroon en de prachtige kleuren kan je het vloerkleed op meerdere plekken in huis tot zijn recht laten komen. Of je nu tijdens je werk extra inspiratie op wilt doen met een Estate vloerkleed in jouw thuiskantoor, of liever wilt dat iedereen die bij jou op visite komt kan genieten van de sfeer dat jouw woonkamer vloerkleed met zich mee brengt.

Combinaties met de Estate collectie

Omdat wij niemand willen weerhouden van het bestellen van de kleurrijke Estate collectie, hebben wij de collectie in meerdere patronen. Zo kan je denken aan een sierlijk medaillon, maar bevat de collectie ook patchwork vloerkleden. Ook waren wij hierin van mening dat met het nabootsen van het Perzische gevoel, een Kelim vloerkleed ook zeker niet kan ontbreken. Door de veelzijdigheid aan patronen, maakt dat jij vanuit de Estate collectie een vloerkleed naar wens hebt die je gemakkelijk kan combineren met een klassiek, landelijk of modern interieur.

Collectie Estate is tijdloos

Het is al duidelijk dat het patroon en de kleuren een ruimte helemaal tot leven kunnen laten komen. Het vintage en Perzisch patroon is tijdloos en dat maakt dat jij erg lang kan genieten van jouw nieuwe Estate vloerkleed. De collectie is in vele maten te verkrijgen en kan je met meerdere interieurstijlen combineren. Bedenk jij je huis her in te richten, dan kan het vloerkleed in een andere ruimte weer een totaal andere sfeer met zich mee brengen. Wil jij zo lang mogelijk het beste uit jouw vloerkleed halen? Kies dan voor een antislip onderkleed. Niet alleen zorgt dit ervoor dat het vloerkleed geen millimeter verschuift, het zorgt er tevens voor dat kwaliteit van het vloerkleed langer wordt behouden. De toevoeging van een antislip onderkleed is zeker geen slecht idee!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »