Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Een collectie om bij weg te dromen. Droom terug naar de tijd waarbij je op zaterdagmiddag bij opa en oma langsging voor een glas limo, je wekelijkse zakcentje, de leukste geintjes en de stevigste knuffels. Vintage vloerkleed Dreams neemt je met een nostalgisch patroon en tijdloze print terug mee in de tijd. Alsof het vloerkleed al jaren in de woning ligt en nooit is weggeweest.

Karakteristiek Dreams

Vloerkleed Dreams staat om zijn karakteristieke patroon en productiewijze bekend. De Dreams collectie bestaat uit geweven vloerkleden die met de hand zijn vervaardigd. Geweven vloerkleden bevatten hun karakter door het in horizontaal en verticaal leggen van draden waardoor een patroon ontstaat. Het verticale draad noemen we schering waarop haaks het horizontale draad, de inslagdraad, wordt gespannen. Deze manier van weven zorgt ervoor dat het vloerkleed een sterk en slijtvast oppervlakte heeft.

Naast dat de Dreams collectie bekend staat om de stevigheid, kan je de collectie ook gekenmerkt worden als katoenen vloerkleed. Een natuurlijk materiaal wat er ook om bekend staat erg stevig te zijn. Hierbij komt het voordeel dat een katoenen vloerkleed gemakkelijk in onderhoud is.

Kleurrijk vloerkleed Dreams

Collectie Dreams is een collectie waarin kleurrijke dromen tot leven kunnen komen. Niet alleen het karakteristieke patroon van het vloerkleed brengt een nostalgisch en sfeervolle gevoel met zich mee, ook de kleur van het vloerkleed doet wonderen. Met een vintage vloerkleed geel uit de Dreams collectie haal jij letterlijk de zon in huis. Iedere dag doe jij onbewust een stukje vitamine D op en begin je de dag stralend. De kleur geel staat namelijk voor vrolijkheid, levendig en energiek!

Dream(s) FRAAI!

De collecties van FRAAI | Home & Living staan bekend om eigentijdse patronen en kleurrijke vloerkleden. Door het ontwikkelen van eigen vloerkleden, houden wij op veel vlakken het heft in eigen handen. Bijkomend voordeel? We kunnen de meest scherpe prijzen hanteren! Dit maakt dat jij al snel van jouw nieuwe vloerkleed kunt genieten zonder dat je hier een goudmijn voor moet uitgeven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »