Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
30% korting
30% korting
30% korting

Comfortabel genieten van het meest zachte vloerkleed op aarde! Alsof je letterlijk op wolken loopt. Met een vloerkleed uit de Comfy collectie geef jij je voeten en jezelf een aangenaam gevoel wanneer je op je bloten voeten over het vloerkleed loopt. Of ligt... Het vloerkleed is zo extreem zacht dat je eigenlijk niets liever wilt dan hier de hele dag op liggen en proberen sneeuw-engelen te maken.

Comfy in de wolken

Ook als je nog geen ouder bent, kan je je best inbeelden hoe het gevoel moet zijn wanneer jij net na de bevalling jouw kleintje in handen hebt. Je begeeft je in de zevende hemel of op een roze wolk. Met een Comfy vloerkleed sta jij letterlijk kop wolken. Ook jouw baby kan je, naast jullie warme liefde, een fijn en aangenaam gevoel geven met een baby vloerkleed. Door het hoge fluffy-gehalte kan jij jouw baby rustig op het vloerkleed neerleggen en heeft jouw baby volop de mogelijk om te leren omdraaien, kruipen en lopen zonder dat hij of zij zichzelf bezeert.

Comfy uit bed stappen

Niet alleen is de Comfy collectie geschikt voor de kleintjes onder ons. Ook juist voor jou is het een ideale woonpartner! Stel je eens voor als je op een koude winternacht naar de wc moet en je jouw blote voeten vanuit bed op een koude tegel- of laminaatvloer moet neerzetten omdat je niet zwevend naar de badkamer kan? Met het neerleggen van een slaapkamer vloerkleed kan jij jouw voeten met een gerust hart neerzetten zonder dat je een koude rilling over je rug krijgt. Uiteraard is het vloerkleed net zo heerlijk wanneer jij op een zomerse ochtend je klaarmaakt voor een dagje strand.

Comf(y)ortabel groot

Hoe groter, hoe beter en hoe meer plezier en genot jij hebt van jouw nieuwe Comfy vloerkleed. De Comfy collectie is verkrijgbaar in een twee vormen en een aantal formaten. Zo kan jij het vloerkleed gemakkelijk neerleggen in de kinderkamer, slaapkamer of juist in de woonkamer waar iedereen kan genieten van de extreme zachtheid. Met een vloerkleed 200x300cm heb jij een groot oppervlakte waar je met het hele gezin op kan liggen en door de zachtheid tot rust kan komen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »