Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY

De naam windt er in ieder geval geen doekjes om heen. Collectie Brilliant is er een uit duizenden! Met zijn prachtige materiaal, verfijnde en complexe techniek heeft wollen vloerkleed Brilliant een elegante structuur. Niet alleen oogt het vloerkleed elegant, het geeft jouw interieur een luxueuze uitstraling.

De Brilliant collectie bestaat uit vloerkleden gemaakt van 100% wol. Zo heb jij een luxueus, duurzaam en natuurlijk vloerkleed in huis.

Voor altijd Brilliant

Wanneer het winterse weer zijn opmars maakt in het najaar, gaan we al snel genoeg onszelf warmer kleden en onze woningen winterklaar maken. Hierbij komen de wollen truien weer vooraan in de kast te hangen, komen winterse gekleurde woonaccessoires van de zolder af en willen we soms niets liever dan op de bank liggen onder een zacht dekentje, warme thee en je favoriete tv-programma. De uitstraling van jouw warme, winterse interieur maak je compleet met een Brilliant vloerkleed.

Leef je liever gister dan vandaag en kan je niet wachten tot het winterse seizoen, maar ben je bang dat een wollen vloerkleed in de zomer veel te warm is? Wij halen je uit deze illusie! Je ziet namelijk ook geen oververhitte schapen in de wei staan met doorweekt wol van het zweet. Hoe komt dit? Wol heeft een bijzonder temperatuur regulerende werking! Tijdens warme zomermaanden werkt de Brilliant verkoelend en in de winterperiode juist verwarmend. Wat is het toch een Brilliant vloerkleed!

Brilliant zacht en rustig

Een fijne manier van wakker worden kan door middel van het neerleggen van Brilliant als slaapkamer vloerkleed. Beeld je eens in dat jij in een koude winternacht wakker wordt omdat je kleine peuter een nachtmerrie heeft en je je blote voeten direct op de koude vloer plaatst. Gun jezelf en je voeten een fijne en warme ondergrond en loop nog heel even op een wolkje.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »