Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Hmm, Adore! Frans voor dol zijn op, liefhebben of adoreren. Een naam waarbij wij maar al te goed vinden passen bij deze collectie. Wij zijn dol op de Adore collectie en willen jou hier natuurlijk niet van weerhouden. Graag vertellen we jou waarom een Adore vloerkleed perfect is voor bij jou thuis.

Adore het gemak

Door nieuwe mogelijkheden in de wereld van textiel, hebben ontwikkelaars het mogelijk gemaakt om vloerkleden te maken van polypropyleen. Een polypropyleen vloerkleed is steeds meer in opkomst en heeft het belangrijke voordeel om gemakkelijk schoongemaakt te worden. Okay, we kunnen er niet omheen draaien. Polypropyleen is simpel gezegd eigenlijk kunststof. De nieuwste technieken hebben het mogelijk gemaakt voor fabrikanten om de kunststofballetjes te verhitten en te rekken tot een dunne draad dat erg flexibel en ook nog eens zacht is. De gedachte dat een polypropyleen vloerkleed als plastic mat aan de voeten voelt, kan je direct van de baan vegen!

Adore de kleur

Om maar over schoonmaken te zwijgen. De kunststofballetjes die worden verhit, bevatten een kleur. Dit maakt dat de garen zijn kleur behouden en het vloerkleed jaren lang mee gaat! Zo heb jij eindeloos plezier van jouw nieuwe vloerkleed. Of je nu kiest voor een geel vloerkleed of toch liever gaat voor blauw. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Adore de warmte

Met het neerleggen van een Adore vloerkleed, zit je zeker gebakken. Niet letterlijk, maar het vloerkleed geeft jouw voeten een aangenaam en warm gevoel. Mede door de dikte van 10,5mm! Wil jij er graag knus en warm bijzitten wanneer je smelt bij de meest romantische film op TV, dan is een woonkamer vloerkleed  uit de Adore collectie jouw nieuwe aanwinst!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »