Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY
BLACK FRIDAY

Terug van weggeweest. Of misschien wel beter gezegd: nooit weggeweest. De FRAAI | Home & Living collectie Admire is een waar prachtexemplaar om toe te voegen aan jouw woning. Met haar sierlijke vintage patronen, geeft vintage vloerkleed Admire jouw woning een tijdloos, warm en huiselijk gevoel. Met elegante pastelkleuren is er voor iedereen een geschikt Admire vloerkleed.

Tijdloze Admire

Met openstaande mond bewondert iedereen jouw tijdloze Admire vloerkleed. Met een vervlogen look geef jij je gasten en jezelf de kans om gevoelsmatig even terug in de tijd te stappen. Versleten is het zeker niet. De Admire collectie is, net zoals de Dreams collectie, op een prachtige wijze geproduceerd.

‘Admire’ de kracht van katoen

We beginnen bij het materiaal. De Admire collectie valt onder katoenen vloerkleden. Bij katoen denken we vaak als eerste aan een nieuw T-shirt. Het materiaal is ook uitstekend voor het maken van vloerkleden. De katoenvezels worden zo strak in elkaar geweven waardoor het niet kapot te krijgen is. Ideaal voor het maken van een vloerkleed als je het ons vraagt! De Admire collectie is met de handgeweven

Niet alleen is de stevigheid van katoen een uitstekend voordeel, ook krult of vervormt het niet en kan jij het in een handomdraai schoonmaken! Waar jij een wollen vloerkleed misschien meerdere malen in de week moet stofzuigen, hoeft dit minder met een katoenen vloerkleed. Ode aan een katoenen vloerkleed!

De grootheid van Admire

Wij zijn natuurlijk van mening dat iedereen van de Admire collectie moet kunnen genieten. Het vloerkleed gaat dan ook in verschillende maten zodat het in iedere ruimte kan worden neergelegd. Denk hierbij aan een vloerkleed 240x340cm voor bij jullie grote zithoek of voor de kleintjes onder ons een vloerkleed 80x150cm.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »