Deurmat met tekst

Met een deurmat met tekst laat jij jouw vrienden en familie letterlijk welkom voelen wanneer ...

1 - 22 van 22 producten

Wanneer iemand voor het eerst bij jou thuis op bezoek komt, bepaalt de binnenkomst de eerste indruk en geef je daarmee jouw visitekaartje af. Bij binnenkomst is de voordeur en de hal de eerste omgeving wat wordt gezien. Het is dan ook belangrijk om direct een uitstekende eerste indruk te geven. Alsof het liefde op het eerste gezicht is!

Een deurmat met tekst zegt wie jij bent

Hoe hoog de fysieke drempel ook is, kan jij de mentale drempel verlagen door een deurmat neer te leggen bij de entree van je woning. Een deurmat met tekst bestaat niet alleen uit ‘welkom’ of ‘home’. Sterker nog, een deurmat met tekst kan zelfs jouw persoonlijkheid weergeven! Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Hotel Mama’, ‘Princess’ of ‘Mr. & Mrs.’. Zoals eerder gezegd, geeft de eerste indruk weer hoe jij als persoon bent. Laten we het dan ook direct goed aanpakken!

Is een deurmat met tekst misschien toch niet helemaal wat je wilt, dan hebben we uiteraard ook wat anders voor jou. Misschien ben je zelf meer van een deurmat met print. Binnen deze selectie is er een groot aanbod! Ga je voor stippen, geruit of wellicht een leuke afbeelding. Een breed aanbod aan deurmatten zorgt ervoor dat er zeker ook een deurmat voor jou tussen zit.

Ga voor kracht met een deurmat met tekst

Wat maakt een deurmat met tekst nu zo stevig en slijtvast dat het vuil onder de voeten vandaan haalt en jaren lang mee gaat zonder zijn functie te verliezen? Waarom heeft niet ieder vloerkleed dezelfde functie? Helaas maar waar. Ieder vloerkleed kan zeker worden gebruikt om de voeten aan te vegen. Niet ieder vloerkleed blijft zijn uiterlijk daardoor behouden. Integendeel zelfs. Wanneer bijvoorbeeld een katoenen vloerkleed wordt gebruikt als deurmat, zal je zien dat het vloerkleed er naar verloop van tijd er niet meer uit ziet en je deze, helaas, kunt weggooien. Dat is natuurlijk ontzettend zonde! Wat maakt dat een deurmat wel goed bestemd is voor het vuil? Vaak zijn deurmatten en droogloopmatten geproduceerd van synthetische materialen als polypropyleen, polyamide en polyester. De drie P’tjes kan je dan ook niet vergeten als het gaat om het kiezen van een nieuwe deurmat met tekst!

Verleng een deurmat met tekst

Okay, we hebben het niet letterlijk over het verlengen van jouw deurmat. Wel kun je de deurmat van binnen combineren met een deurmat voor buiten. Beter dubbelop dan te weinig zeggen we dan maar!  Verleng de sfeer van jouw nieuwe deurmat met een buitenkleed. Leuke designs en kleuren geven hiermee jouw tuin nog een extra sfeer en kleurrijke toevoeging.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!