Vakantie Voordeel - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vakantie Voordeel - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Geen producten gevonden...

De naam klinkt alleen fancy, de vloerkleden van Ginore zijn ook fancy. Het zijn de hoogstandjes tussen de vloerkleden, echte vloerpareltjes!

Nederlands Design

De vloerkleden van Ginore worden ontworpen door Nederlandse designers en in België geproduceerd. De vloeiende samenwerking tussen Nederland en België zorgt voor unieke stukken. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn de vloerkleden van Ginore erg bijzonder en van hoge klasse. Met een focus op kwaliteit en stijlvolle designs zijn de vloerkleden van Ginore met recht high class en duurzaam te noemen. De met zorg ontworpen vloerkleden zijn prachtig en brengen je interieur tot leven. Het kleurenpalet van Ginore wordt met zorg uitgekozen en naast effen kleuren vind je veel unieke designs. Denk hierbij aan kelim, patchwork en vintage vloerkleden. Kenmerkend voor Ginore vloerkleden zijn de pastelkleuren en het vintage grunge effect, wat op het grootste deel van de collectie terug te vinden is.

Ginore vloerkleden

De vloerkleden van Ginore worden ontworpen met een sterke gedachtegang namelijk; ‘een huis laten leven’. En dit lukt Ginore elke keer weer! Met hun bijzondere dessins en kleuren passen Ginore vloerkleden in verschillende interieurstijlen en brengen ze elk interieur tot leven.

Dat Ginore vloerkleden van hoge kwaliteit zijn kan je zien aan verschillende dingen. Zo worden de raden van de kleden met de hand extra verstevigd en daarna omgeplooid. Ook wordt de onderkant van elk vloerkleed afgewerkt met een antisliplaag. Er wordt dus tot in de puntjes over stijl, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gedacht. 

De vloerkleden van Ginore passen naast in verschillende interieurstijlen ook in verschillende ruimtes. Zo passen de kleden in woonkamers, maar ook in slaapkamers en eetkamers. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »