Froukjes Favorieten- 25% korting op heel veel vloerkleden
Froukjes Favorieten - 25% korting op heel veel vloerkleden
Geen producten gevonden...

DYRESKINN® is het Noorse woord voor dierenvacht. Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers zijn we gestart met het produceren van ecologische gelooide schapenvachten. De warme, comfortabele en frisse sfeer die door deze ontwerpers wordt gecreëerd sprak ons erg aan. Sfeer op de juiste plek en op het juiste moment. Dierenvachten zijn bij uitstek geschikt om een bepaalde ruimte meer comfort en kleur te geven.

Het unieke, wat ons zo aanspreek, aan dierenvachten is dat het om een natuurproduct gaat. Geen vacht is hetzelfde, alle dieren zijn uniek en je hebt daardoor nooit exact dezelfde vacht in huis als iemand anders. Een koeien- of schapenvacht geeft je woon slaap- of babykamer een unieke en prettige uitstraling!

De DYRESKINN® vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse en Britse schapen. De vacht is een restproduct net zoals al het overige wat niet geconsumeerd kan worden. De schapen, koeien en andere dieren worden niet specifiek voor de vacht gedood. De schapen hebben een vrij leven gehad. Schapen zijn immers levende grasmaaiers, het zijn weidedieren die ook levend geld opleveren. Je ziet ze geregeld langs de snelwegen grazen, ze lopen vrij in de wei rond, nooit in een stal.
DYRESKINN® biedt dierenvachten tegen een gunstige prijs waardoor het een betaalbaar accessoire wordt voor je huis, tuin of voor je bedrijf.

DYRESKINN is gestart in augustus 2014. Sinds de start zijn we inmiddels bij ca. 80 verkooppunten in Nederland te vinden. Naast deze verkooppunten hebben wij ook een groothandel waar men uit voorraad kan kopen.

Omdat DYRESKINN® vachten via verschillende kanalen aanbiedt kunnen we in al deze afzetkanalen de prijzen scherp houden.

DYRESKINN® heeft als doel om continue te innoveren, de manier van produceren optimaliseren en zo mileuvriendelijk mogelijk dit proces te beheren is één van de constante verbeterpunten. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »