Summer Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Summer Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden
Buitenkleed: Haal binnen naar buiten!
Wooninspiratie / 23 May 2017

Buitenkleed: Haal binnen naar buiten!


Een buiten vloerkleed verleidelijk? Natuurlijk ben je blij met wat je thuis hebt. Je hebt samen een jarenlange relatie opgebouwd. Er is een vertrouwensband gesmeed, een gevoel van geborgenheid is ontstaan en bovendien is er altijd iemand thuis die op je wacht. Maar soms kan het kriebelen. Soms wil je even wat anders voelen. Soms zoek je het buitenhuis. Lees verder waarom het hebben van een buitenvloerkleed zo verleidelijk kan zijn.

Buiten vloerkleed weerbestendig

Onbereikbaar? No way! Dat buiten vloerkleed wat daar een verdieping lager ligt, is ook voor jou binnen handbereik. En daarvoor hoef je niet over het balkon te gaan hangen om ‘m te pakken of je eigen hoogpolige exemplaar voor naar buiten te slepen. Eén Hollandse regenbui en je vloerkleed zal volgezogen zijn met natte drab. Je hebt een sterk, solide en vooral waterbestendig tapijt nodig. 

Buiten vloerkleed ideaal voor in de zomer

Een of andere afgestorven kruidenplant, een veel te dure maar wel al verroeste BBQ, een slinger met lampjes die het al een tijdje niet meer doen en plastic terrasstoel waar je spontaan doorheen zakt als je erop gaat zitten. Zijn dit zo ongeveer de items die je tegenkomt wanneer je jouw balkondeur open doet? En glinster jij daarom voornamelijk door afwezigheid op je balkon? Neem dan nu het heft in eigen handen. Onder het mom van ‘het ligt niet aan jullie, maar aan mij’, gooi je die oude afdankertjes nu maar voor eens en altijd over de reling. Zo begin je met een schone lei, of in dit geval- een schone ondergrond.

Buiten vloerkleed als perfecte opfrisser

Want zo’n buiten vloerkleed is de perfecte opfrisser voor de ingezakte relatie die jij hebt  met je balkon. Een leuk buitentapijtje vormt niet alleen de perfecte ondergrond voor jouw nieuwe bloempotten, meer stabiele terrasmeubels en gloednieuwe pizzarette, het is ook zeer plezierig voor je eigen voeten. Je hoeft niet meer elke keer dat paar Crocs aan te trekken of over het harde beton te stappen wanneer je je balkonnetje vertoeft. Op deze manier kunnen ook jouw blote voeten genieten van het kleine buitenbakkie.

Ben jij gezegend met jouw eigen Garden of Eden? Erg fijn, maar als je niet geboren bent met een stel groene vingers, weet je dat het onderhoud van een tuin nogal wat ‘voeten in de aarde’ heeft. Het leggen van tegels wordt daarom vaak als oplossing aangedragen. Hartstikke leuk- maar stiekem wel een beetje saai soms. Et voilà, met een buiten vloerkleedje eroverheen wordt menig tegelvloer opgevrolijkt!


buiten vloerkleed voor in de tuin

 

Reacties:
Simone Castelein vd akker:
Is een vloerkleed voor buiten en binnen bestand tegen water?

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »