Vakantie Voordeel - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vakantie Voordeel - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Top 9 Vintage vloerkleden
Wooninspiratie / 08 Oct 2020

Top 9 Vintage vloerkleden


Het beste vintage vloerkleed is voor veel mensen anders. Er zijn super veel mensen, super veel wensen. Daarom komen vintage vloerkleden voor in vele designs, alle kleuren, maten, designs en prijzen, maar wat maakt een vintage vloerkleed zo bijzonder om tot het beste vintage vloerkleed te worden benoemd? Een vraag die het beste beantwoord kan worden door te kijken naar het beste vintage vloerkleed van dit moment.

Beste vintage vloerkleed

Een top 9 samenstellen van vintage vloerkleden blijft lastig, omdat er veel prachtige en hoogkwalitatieve vintage vloerkleden zijn. En net als technologie blijven ook vloerkleden continu in ontwikkeling. Zo komen jaarlijks vele nieuwe vintage vloerkleden collecties bij. Voor ons bestaat het beste vloerkleed uit een model dat qua formaat past in ieder interieur, de kleur pracht uitstraalt en het design mooi is om te aanschouwen. Natuurlijk moet het beste vloerkleed ook betaalbaar zijn.

Beste vintage vloerkleed van dit moment: beste vintage vloerkleed top 9

Het zal je misschien tegenvallen, maar een beste vloerkleed is er niet. Een vloerkleed nemen is persoonsgebonden. De keuze is namelijk gebonden aan de persoonlijke voorkeuren. Uiteraard zijn er tig mogelijkheden, daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de 9 beste vintage vloerkleden, binnen ons groot assortiment zijn te vinden!

9. Vintage vloerkleed – Miracle Grijs / Blauw

Het vintage vloerkleed – Miracle Grijs / Blauw is een top model uit de Fraai collectie. De kleur grijs en blauw verwerkt in dit model geven het vloerkleed een tijdloos karakter, waardoor het in ieder interieur is te plaatsen.

Pluspunten:

 • Past in ieder interieur
 • Vintage look
 • Grote medaillon

8. Vintage vloerkleed - Deep Medaillon Blauw

De vloerkleden in de Deep collectie zijn prachtige exemplaren om in huis te hebben. De blauwe kleur in het Vintage vloerkleed - Deep Medaillon Blauw werkt heel ontspannend. De kleur van de zee komt dan ook goed naar boven bij dit vloerkleed. Niet alleen een rustgevend gevoel krijg je mee, maar ook het kalmerende effect. Naast de mooie kleur voelt dit vloerkleed lekker zacht aan. 

Pluspunten:

 • Hoge kwaliteit
 • Straalt rust uit
 • Het gehele jaar warme voetjes! 

7. Vintage vloerkleed – Inspire Blauw/Rood No. 216

De Inspire collectie heeft een Oosterse uitstraling met moderne eigenschappen. Bij het Vintage vloerkleed - Inspire Blauw/Rood zorgen de twee uiterste kleuren blauw en rood voor een mooie kleurencombinatie. Bij de Inspire houdt het vloerkleed eer aan zijn naam, want het is naast een prachtstuk ook een inspiratie om in huis te halen. 

Pluspunten:

 • Oosterse uitstraling
 • Prachtige kleurencombinatie
 • Oude vintage look in een nieuw jasje

6. Vintage vloerkleed – Azara Lichtblauw

Op nummer 6 vinden wij een ander Oosters design met het Vintage vloerkleed - Azara Lichtblauw. Dit vloerkleed heeft net als de Inspire collectie een blauw / rode kleuren combinatie. Echter komt bij dit model van de Azara de kleur lichtblauw sterker naar voren. Wat dit vloerkleed zo uniek maakt, is het gebruik van verschillende materialen. Naast de kleurencombinatie is er ook sprake van een materialencombinatie. De Azara vloerkleden zijn namelijk geproduceerd van 60% katoen en 40% polyester. Dit betekent dat je niet zomaar een vloerkleed in huis haalt, maar een natuurlijk vloerkleed. 

Pluspunten:

 • Hoge kwaliteit
 • Goede overloop tussen kleuren en materialen
 • Perzische uitstraling


Foto @baukjesnieder

5. Vintage vloerkleed – Estate Medaillon Rustiek

Het Vintage vloerkleed – Estate Medaillon Rustiek is een vloerkleed wat eigenschappen heeft, die terugkomen in zijn naam. De rustige kleuren zorgen voor een kalmerend en rustgevend effect. In de Rustiek variant van de Estate collectie zie je meerdere kleuren naar voren komen, wat vrolijkheid kan toevoegen in een interieur. De sterke rode kleur geeft het vintage vloerkleed een Oosterse karakter mee. Wat de vloerkleden van de Estate anders maakt, is dat zij geproduceerd zijn van katoen. Katoen is 100% natuurlijk en maakt het voor een vloerkleed mogelijk om verschillende kleuren tot in de detail mooi te maken, dat is ook wat je ziet bij de Estate collectie. 

Pluspunten:

 • Top kwaliteit
 • Natuurlijke vloerkleed (100% katoen)
 • Rode kleur met een Perzische look

4. Vintage vloerkleed – Wonder Groen/Zwart

Vloerkleden in de wonder collectie zijn altijd toppers geweest. Een plek vier is dan ook weggelegd voor het Vintage vloerkleed – Wonder Groen/Zwart. De groene kleur in combinatie met de kleur zwart, zorgt voor een adembenemend effect. De groene natuurlijke kleur en de strakke zwarte kleur maken het mogelijk om een vloerkleed in huis te halen, wat zowel strak en professioneel overkomt als natuurlijk en bohemian uitstraalt. 

Pluspunten:

 • Natuurlijke kleur
 • Hoge kwaliteit
 • Scherpe prijs kwaliteit verhouding

3. Vintage vloerkleed – Dreams Oker Geel

De Dreams collectie staat voor veel mensen bekend als het droom vloerkleed. Op plek drie vinden wij het Vintage vloerkleed - Dreams Oker Geel. De okergele kleur zorgt voor leven en opfrissing in zowat bijna elk interieur. Wat voornamelijk opvalt is de positieve vibe, die het vloerkleed toevoegt. Het bewijst maar eens dat de kleur okergeel bovenaan de ladder staat van de Dreams collectie. Naast de kleur zijn de vloerkleden van Dreams alle geproduceerd van katoen, wat het vloerkleed heerlijk maakt om op te lopen, zitten of zelfs op te liggen. 

Pluspunten:

 • Natuurlijk vloerkleed (100% katoen)
 • Opvallend > Een echte sfeermaker in huis
 • Top kwaliteit


Foto @HomeFreak

2. Vintage vloerkleed – Famous Grijs

Op nummer 2 in de top 9 vloerkleden staat het Vintage vloerkleed – Famous Grijs. Het Grijs Famous vloerkleed heeft met grijs een neutrale kleur, wat gemakkelijk is te plaatsen in ieder interieur. Wat dit vloerkleed zo bijzonder maakt, is het design van het vloerkleed. De rand om het vloerkleed, de medaillon in het midden en de grijze tint maken dit vloerkleed super gewild. In een oogopslag zou je kunnen zeggen dat dit vintage vloerkleed in een modern jasje is gestopt. De Famous vloerkleden staan namelijk bekend als modern en tijdloos. Het is dan ook niet gek dat wij op plek 2 dit prachtstuk terug vinden van de Famous collectie. 

Pluspunten:

 • Neutrale uitstraling
 • Modern en tijdloos
 • Past in ieder interieur

1. Vintage vloerkleed – Wonder Groen

Het beste vloerkleed van de vintage collectie is het Vintage vloerkleed - Wonder Groen. Wij zagen op plek 4 al de wonder terugkomen met groen/zwart, maar de echte nummer 1 van de wonder collectie en de gehele vintage collectie is het Vintage vloerkleed - Wonder Groen. De Groene Wonder vloerkleden hebben een groene natuurlijke kleur, die perfect aansluit bij de gewilde vintage stijl. Het is dan ook niet gek, dat wanneer jij de vintage stijl in huis wilt halen, uitkomt bij een Wonder Groen Vintage vloerkleed. De finishing touch van dit vloerkleed is de scherpe prijs kwaliteitsverhouding. Voor nog geen 3 tientjes kun jij al eigenaar worden van dit groen vintage vloerkleed! 

Pluspunten:

 • Past in ieder interieur
 • Natuurlijke kleur
 • Scherpe prijs kwaliteit verhouding

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt, lees hier vloerkleden trends van 2020 en woonkamer vloerkleden inspiratie

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »