10-12-2021 · 3 min. leestijd

4 Kerstcadeaus voor de Interieurjunkie

Ben of ken jij iemand die zo intens kan genieten van een goed gestyled interieur? Iemand die met zorg nieuwe woonaccessoires selecteert en het liefst de hele middag vertoeft in een wooncentrum. Wat geef je zo een interieurfreak in hemelsnaam met kerst? Die maak je natuurlijk dolgelukkig met nieuwe frutsels en tierelantijntjes voor thuis, maar de zoveelste cadeaukaart is niet origineel en bovendien erg onpersoonlijk. Hoe doorstaan jouw cadeaus de interieurpolitie en hoe zorg je ervoor dat ze niet belanden op een tweedehands marktplaats? In deze blog nemen we je mee in dé cadeautips voor elke interieurjunkie!

#1 Deurmat

Een deurmat zet meteen de toon. Het is namelijk de eerste indruk die je achterlaat bij gasten. Laat dat meteen een gedenkwaardige indruk zijn, je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk. Een deurmat is ook nog eens een praktisch cadeau, want het vangt alle vuil onder de schoenen op. Dat betekent een stuk minder stofzuigwerk, hoe fijn is dat?!

Om geheel in de kerstsferen te blijven, kan je kiezen voor een kerst deurmat! Met een simpele deurmat met kerstwens zit je altijd goed. Kan er wel een grapje vanaf? Ga voor een kerst deurmat met aandoenlijke kittens of puppy’s, uitereraars mét kerstmuts. Of de man waar het met kerst allemaal om draait: Santa himself! Helemaal in de ban van Santa’s hulpjes? Dan zijn de kerstkabouters een múst!

deurmat

#2 Wandrek

We blijven nog even bij praktische cadeaus, want met een wandrek maak je iedereen blij. Wie heeft er nou geen behoefte aan extra (decoratieve) opbergruimte? Want dat is precies wat een wandrek is! Een wijnrek om alle wijn uit te stallen of een meerlaagse wandrek voor keuken- of badkamergerei. Twee linkerhanden zeg je? Met handige deurhaakjes hoeven er geen gaatjes geboord te worden! Of wat dacht je van een vintage wandrek voor foto’s, planten en andere woonaccessoires? Een origineel cadeau mét een functie.

rond-wandrek wandrek

#3 Schapenvacht

Warm, wollig, sfeervol, knus: meer uitleg hebben (faux fur) schapenvachten ook eigenlijk niet nodig. Lekker knus op de bank, op het bed, of over een (auto) stoel. Steek wat kaarsjes aan en je waant je in een winter wonderland. Speel op safe met neutrale kleuren of pak uit met levendige kleuren!

schapenvacht

#4 Poef

Te gebruiken als voetenbankje, bijzettafel, nachtkastje of gewoon als extra accessoire; een poef kan je altijd en overal wel gebruiken. Leuk voor in de woon-, slaap- of kinderkamer. Onze poefjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wol, jute, velvet, met pootjes of zonder: elke interieurjunkie wordt hier toch blij van?!

Bij Volero vind je genoeg cadeaus die zelfs de meest kritische homefreaks blij zullen maken! Wil je het deze kerst eens groots aanpakken? Bekijk hier dé 4 vloerkleden perfect als kerstcadeau!

roze poef mesa
Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!