Welkom thuis! - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Welkom thuis! - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Trend alert: geel vloerkleed
Wooninspiratie / 19 Oct 2018

Trend alert: geel vloerkleed


Waar geel voorheen een te opvallende of vrolijke kleur was, zie je hem nu steeds vaker. Het gebruik van geel geeft energie in je interieur. Het staat voor zomer, zon en plezier. Ook kan je een statement maken of een ruimte opfleuren. Ben jij inmiddels – net als wij – fan en wil je meer geel in huis? Wij helpen je in deze blog graag een eindje op weg. Zo is de kleur geel in huis makkelijk te integreren door gebruik van een geel vloerkleed.

Geel in interieur

Naast de bekende geeltinten zoals mosterd, oker en kanarie zijn er nog meer tinten. Wist je dat er onder andere zandgeel, honinggeel, citroengeel, saffraangeel en meloengeel bestaat? Al deze  tinten zijn onder andere terug te vinden op de kleurwaaiers of natuurlijk via het internet. De populairste geeltint is momenteel met stip okergeel of mosterdgeel. Je ziet het overal terugkomen, in meubilair, accessoires maar zo ook een geel vloerkleed.

Okergeel vloerkleed

Okergeel vloerkleed

Wil je graag geel in huis, maar weet je niet zo goed waar je kan beginnen en wil je het een beetje subtiel houden? Ga dan voor een eyecatcher in huis. Denk aan een gele vaas of kunstwerk. Wanneer je toch niet zo blij wordt hiervan, kan je altijd gemakkelijker de eyecatcher vervangen.

Durf jij het aan om wat meer geel toe te voegen, ga dan voor accessoires zoals een stoel, vloerkleed of een sprei. Op een grijze bank kunnen een paar gele kussens je bank helemaal afmaken.

Geel vloerkleed

Als het gaat om combineren met andere kleuren, kan je op safe spelen door te gaan voor wit, grijs, zwart, taupe en koper. Durf je nog een stapje verder te gaan? Ga dan voor geel met oranje tinten, donkerblauw en poederroze.

Kortom, wat geel betreft is er veel mogelijk. Je kan voor subtiel gaan, maar ook all the way! Bekijk wat goed voelt , zodat het eigen blijft voelen.

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt, lees hier 2018 kersttrends en item van de maand

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »