Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Drie redenen om een speelkleed auto te kopen
Wooninspiratie / 11 Mar 2020

Drie redenen om een speelkleed auto te kopen


Voor in de kinderkamer wil je een nieuwe aankoop doen: een speelkleed. Al oriënterend op welk vloerkleed je zou willen, sta je versteld van de opties. De keuze aan speelkleden is reuze. Wat past er het best bij jouw kind? Een populair kinderkleed voor zowel jongens als meisjes is het speelkleed met autoweg. Lees in deze blog drie redenen waarom een speelkleed met auto een goede optie is voor in de kinderkamer. Het autokleed is geschikt voor alle snelheidsduivels, draagt bij aan de ontwikkeling van je kind, stiekem worden ouders er ook blij van en voor ieder is er een autokleed in een passende stijl.

Reden 1: een autokleed draagt bij aan de ontwikkeling

Zonder daadwerkelijk naar buiten te gaan, leert jouw kind met het autokleed wat over de buitenwereld. De wegen van het autokleed begeleiden hem of haar namelijk door een stad, rond het dorp, op de snelweg, parallelwegen of een flinke berg op. Op dit zachte autokleed wordt jouw kind wegwijs in de auto en op het wegdek. Misschien wel meer dan je ooit van te voren had durven (en kunnen) bedenken. Dat rijbewijs wordt een makkie als ze later groot zijn. 
Samen spelen op het speelkleed is dan ook beregezellig. Zelfs voor de ouder als die ook liever een dagje binnen blijft. 

autokleed

Reden 2: de auto speelkleden staan garant voor avontuur

Er zijn verschillende soorten autokleden: van Formule1 kleed tot een speelkleden met autowegen. Toch is er wel één gemene deler: ze staan allemaal garant voor avontuur. Neem het Ferrari speelkleed, hier is een snelheidsmonster op afgebeeld. Je hebt alle tools om een volwaardig coureur te worden tot je beschikking op dit kindervloerkleed. Doe je helm op en stap in de auto! Wie weet wordt jouw kind wel de nieuwe Max Verstappen of een Grand Prix queen, natuurlijk. Daarbij zijn er auto speelkleden waar veel wegen op te zien zijn. Het is aan jou of je meer een dorpsgek of een stads liefhebber bent. Kies je voor een knus kleed van een plaatsje of heeft een speelkleed waar een metropool op is afgebeeld de voorkeur? Scheur langs alle belangrijke punten in het dorp, het gemeentehuis, de kerk, de supermarkt en de plaatselijke lunchrooms om tussendoor op te laden. Op het autoweg speelkleed verken je gemakkelijk een nieuwe buurt. 

Reden 3: Voor iedereen een speelkleed met autoweg in eigen stijl

Niet geheel onbelangrijk: de autokleden zijn er in vele soorten, maten en stijlen. Je kunt gaan voor zowel een kleurrijk tapijt als een neutraler speelkleed met auto’s. Roze, blauw, groen, rood en grijs zijn zomaar een aantal kleuren waar je de kinderkamer mee kunt voorzien. Veel autokleden bevatten een combinatie van meerdere kleuren, het is net en goed gelukte illustratie op de grond. Moge het duidelijk zijn: een speelkleed met autowegen is een eye-catcher. 

speelkleed auto

Wil je een wat neutralere tint vloerkleed? De zogeheten ‘Ella’ speelkleden zijn rustiger in het design maar tegelijkertijd ook stijlvol. Een witte onderkleur met gedetaileerde tekeningen typeert het Ella-speelkleed. Er wordt gemixt met licht en donker kleurgebruik, wat zorgt voor een mooi contrast. Deze speelkleden met auto’s blijven speels maar hebben een wat rustiger karakter dan de fellere speelkleden.

Wil je ook zo’n functioneel (en zijdezacht) autokleed? Je hebt nu een idee uit waar je uit kunt kiezen. Ben je toch nog op zoek naar een andere uitweg (lees: kleed)? Neus dan nog eens wat rond tussen de andere speel- en kinderkleden. 

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt, lees hier voorjaar = tuinkleed tijd en weetjes over wol

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »