Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
De best verkochte vloerkleden van 2019
Wooninspiratie / 18 Feb 2020

De best verkochte vloerkleden van 2019


Het nieuwe jaar is al even begonnen. Tijd om de balans op te maken: welke vloerkleden waren het afgelopen jaar het bestverkocht? Op deze manier weet je in ieder geval wat er in de smaak viel bij andere vloerkleden liefhebbers. Handig! Tegelijkertijd een mooie kans om terug te blikken op het vorige jaar. Misschien biedt dit weer kansen voor 2020. Wat heeft 2019 gebracht in vloerkleden land? De populairste kleden worden uitgelicht (en misschien blijven ze komend jaar nog plakken). Dit zijn de vloerkleed-trends van het afgelopen jaar: 

Vintage vloerkleed Wonder groen

1. Vintage vloerkleed: Wonder Groen

Wonderschoon, dat is het vintage vloerkleed Wonder Groen. Dit vloerkleed komt uit de FRAAI collectie. Fraai, dat is dit kleed zeker. De lichtgroene kleur in combinatie met de crème-tint maakt dat het vloerkleed niet gauw uit de toon zal vallen. Vintage vloerkleden zijn afkomstig uit een andere tijd, maar blijven tijdloos. De vintage kleden van de FRAAI-collectie hebben een Oosterse touch over zich heen. De kleden zijn gemaakt van kunstvezel, gemakkelijk in onderhoud en lekker zacht onder de voeten. Ben je een slordig type en wil je nog wel eens knoeien? Geen punt met de kleden van FRAAI! Zoek jij nog een ‘fraai’ vloerkleed voor dit jaar? De kleur Wonder Groen, doet wonderen! Ook Patchwork en Botanical zijn populair binnen de FRAAI-collectie. 

Scandinavisch vloerkleed Grand rond

2. Scandinavisch vloerkleed: Grand Lines

Een ander populair vloerkleed is het Scandinavische vloerkleed: Grand Lines!

Op dit vloerkleed zijn lijnen te zien met grote impact, ze blijven bij iedereen op het netvlies hangen. De strakke lijnen maken dat het kleed rust uitstraalt. Op de tapijten zijn ruiten afgebeeld. Neem het abstracte karakter van de lijnen en de hoge pol van de tapijten en je hebt een unieke mix. In bijna ieder kleed komt de kleur crème terug, afgetopt met zwart, blauw of geel. Franjes rondom het kleed maken het plaatje af. De ronde variant van Grand Lines past perfect in de slaapkamer. Voeg dit kleed toe aan jouw interieur, het zorgt voor een fantastische entourage. Koop Grand Lines, voor grote impact binnen jouw woonstyling. 

Perzisch tapijt Moods

3. Patchwork vloerkleed: Moods Rustic No. 16 

Het laatste populaire vloerkleed is de ‘Moods Rustic No. 16’. Dit vloerkleed is gemaakt volgens de Patchwork-techniek waarbij tapijten aan elkaar worden geknoopt. Dit resulteert in een Perzisch tapijt waar veel kleur en patronen elkaar afwisselen. Mood Rustic No. 16 tilt jouw interieur en jouw humeur naar een hoger niveau. Het kleed is bijzonder warm en oogt mooi bij een werelds interieur. Wil je het kleed combineren? Denk dan aan warme kleuren zoals zand, oker geel en rood. Dit tapijt is ook geschikt als je felle kleuren tegen elkaar af wilt schrijven. Het kleed is ook in het rond verkrijgbaar. Neem plaats op het kleed voor een meditatie, steek een wierookje aan en het ontspannen kan beginnen. Authentiek, sterk en van hoge kwaliteit: dat is wat de patchwork kleden typeert. Houd jij van veel kleur en wil je graag een katoenen tapijt? Overweeg Mood Rustic No. 16 voor jouw wereldse interieur en een goed humeur.

Wat denk jij: zijn er vloerkleden die in 2020 ook nog aangeschaft worden?

 

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »