Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Dag wintertuin, hallo voorjaarstuin
Wooninspiratie / 01 Mar 2021

Dag wintertuin, hallo voorjaarstuin


Nu we de winter achter ons gaan laten is het tijd om de bloemetjes buiten te gaan zetten. Leuke plantjes en een tof tuin set is niet te missen. Maar heb je er wel eens over nagedacht om een buitenkleed aan het interieur van je tuin toe te voegen? Dit kan even wennen zijn want je bent gewend een vloerkleed in huis te hebben en niet in de tuin. Maar we gaan al steeds meer buitenkleden zien en wij helpen je graag bij het vinden van jouw buitenkleed. We hebben buitenkleden in verschillende formaten, kleuren en patronen. Voor ieder wat wils. 

Natuurlijke tinten buitenkleden

Zodra de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen en de temperatuur begint de stijgen, is het liefste iedereen buiten. In het voorjaar en in de zomer is er dan ook niks fijner dan tot rust komen in je mooi aangeklede tuin. Rust en sfeer is de ideale combinatie. Je kan lekker bij komen van de dag en intens genieten van al het moois om je heen. Er zijn veel verschillende stijlen buitenkleden. Zo is er voor ieder een geschikt buitenkleed. Een steeds groter wordende trend is een jute buitenkleed. Steeds meer mensen zijn op zoek naar natuurlijke materialen voor in huis. Graag nemen we dit ook mee naar buiten in de tuin of op het balkon. Met onze jute buitenkleden geven wij de feeling mee van rust en natuur. Zet er wat planten en bloemen bij en natuurlijker kan je het niet krijgen. 

Nu zijn onze jute buitenkleden niet gemaakt van echt jute. Maar geven hier wel de feeling van jute weer. Echte jute vloerkleden kunnen namelijk niet buiten gelegd worden. Waarom een echt jute vloerkleed niet buiten gehouden kan worden is in de blog 'buitenkleed jute of een plastic buitenkleed' uitgebreid toegelicht. 

Creëer rust en balans met een buitenkleed

Buitenkleden zwart/wit, zijn er in overvloed en zeer neutraal en hiermee geschikt voor in iedere tuin of op ieder balkon. Lekker tijdloos. Door deze kleurstelling van buitenkleden is dit gemakkelijk te combineren met vrijwel alle accessoires, meubels, planten en bloemen. Pak uit met verschillende kleuren in je accessoires en meubels, maar breng de rust en balans terug met een zwart/wit buitenkleed. Het zijn kleuren die nooit gaan vervelen. Ja, je leest het goed. Zwart/wit gaat nooit vervelen. Juist omdat je met allerlei andere accessoires, meubels, planten en bloemen veel kan veranderen. Creëer iedere keer weer een andere look aan je tuin of balkon. 

Ga voor een groot buitenkleed

Voor de grotere tuinen hebben wij buitenkleden in grote formaten. Deze bedekken een enorm deel van de tuin of oppervlak en zorgen voor een mooi geheel. Grote buitenkleden zijn bij ons in verschillende kleuren en stijlen te verkrijgen. Door de uiteenlopende kleuren is er voor iedere tuin wel een geschikt buitenkleed te vinden. Ook hebben wij verschillende patronen die er voor zorgen dat er voor iedereen een perfecte  match is. Want een grote tuin heeft immers een groot buitenkleed nodig. Voornamelijk onze Summer collectie bevat formaten voor XXL tuinen. Het is bijna onmogelijk om bij ons geen geschikt buitenkleed te vinden voor jouw tuin.

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt, lees hier babykamer vloerkleed en lentekriebels voor een buitenkleed

Laat een reactie achter


Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »